Πολλά ήταν τα θετικά για τη Λίβερπουλ μετά τη νίκη πρόκριση στο Κύπελλο Αγγλίας επί της Όλνταμ στο «Άνφιλντ» με ευρύ σκορ (5-1), τόσο ομαδικά όσο και ατομικά για τους «κόκκινους» αστέρες, σύμφωνα με τον Κένι Νταλγκλίς.

«Το σκορ είναι κολακευτικό. Η Όλνταμ πρέπει να νιώθει περήφανη από το παιχνίδι της. Ήταν πολύ απειλητική στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και εμείς από την πλευρά μας, επανήλθαμε αμέσως όταν μείναμε πίσω στο σκορ. Η διαφορά στο σκορ πάντως δεν ανταποκρίνεται στην απόδοση των δύο ομάδων στο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο Σκωτσέζος τεχνικός που στη συνέχεια αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε κάποιους παίκτες του:

«Ήταν καλός αγώνας για παίκτες που δεν είχαν χρόνο στα πόδια τους. Ο Φάμπιο Αουρέλιο πήρε τα πρώτα 60 λεπτά της σεζόν. Επίσης σκόραρε ο Ντάουνινγκ, σκόραρε ο Άντι (Κάρολ), σκόραρε ο Τζόντζο (Σέλβεϊ) και ο Στίβεν (Τζέραρντ) με πέναλτι. Όλα πήγαν καλά».

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube