Αν η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι ή η Ρεάλ Μαδρίτης καταθέσουν επίσημη πρόταση για τον Μάρεκ Χάμσικ, τότε η Νάπολι πρέπει να απαντήσει θετικά, όπως δήλωσε ο Μίνο Ραϊόλα στον ραδιοφωνικό σταθμό «CRC».
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο μάνατζερ του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ιταλική ομάδα, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου του παίκτη.
«Εάν η Νάπολι δεχθεί επίσημη πρόταση από την Μπαρτσελόνα, την Τσέλσι ή την Ρεάλ Μαδρίτης, τότε είναι λογικό να απαντήσει θετικά», ήταν το σχόλιο του Ραϊόλα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μάνατζερ του Χάμσικ δεν ανέφερε το όνομα της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είχε γίνει γνωστό ότι ετοίμασε πρόταση για την απόκτησή του.
Τη φετινή σεζόν ο 24χρονος παίκτης έχει παίξει σε 22 ματς, έχοντας 7 γκολ και 5 ασίστ, και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2015.
Σταύρος Καλογεράκης