Ικανοποιημένος από την επικράτηση της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού (2-0) ήταν ο Κώστας Μανωλάς μετά το τέλος του αγώνα.

Ο αμυντικός του «Δικέφαλου» μιλώντας στην Nova, τόνισε πως οι παίκτες παίζουν για τη φανέλα, ενώ ερωτηθείς για το ενδιαφέρον της Έβερτον ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν νομίζω ότι έκανε περισσότερες ευκαιρίες ο Λεβαδειακός. Στο δεύτερο ημίχρονο υποχωρήσαμε λίγο. Ευτυχήσαμε να κάνουμε το 0-2, μπήκε και Μάκος και κρατήσαμε τη νίκη. Όταν χάνεις γκολ στο προηγούμενο παιχνίδι πάνω από τη γραμμή και σήμερα βάζεις ένα τέτοιο γκολ όπως το πρώτο και με την πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, είναι κάτι το σημαντικό που δεν είχαμε με τη Δόξα».

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες: «Όσα προβλήματα κι αν έχουμε από τη στιγμή που μπαίνεις στο γήπεδο τα ξεχνάς. Δεν πρέπει να μπαίνεις στο γήπεδο και να σκέφτεσαι ότι δεν είσαι πληρωμένος. Παίζουμε για τη φανέλα της ΑΕΚ και σήμερα κερδίσαμε. Πιστεύω πως μπορούμε να κρατηθούμε ψηλά στη βαθμολογία. Ήμασταν άτυχοι με τη Δράμα. Έχουμε την Ξάνθη τώρα στο γήπεδό μας και πάμε για τη νίκη».


Για τους φίλους της ομάδας:
«Ο κόσμος είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει η ΑΕΚ. Χωρίς τον κόσμο δεν μπορεί να υπάρξει η ομάδα. Η ΑΕΚ έχει κοντά στο 1,5 εκατ. κόσμο και μπορεί να τη στηρίξει και οικονομικά. Μακάρι να γυρίσει μαζικά στο γήπεδο, θα βοηθήσει κι εμάς να παίξουμε καλύτερα και να τον κάνουμε χαρούμενο».


Για την Έβερτον:
«Δεν ξέρω τίποτα για την Έβερτον. Αλήθεια, δεν με έχει ενημερώσει κανείς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Ινιάκι Πένια!

Ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» στον ανταγωνισμό ότι επιστρέφει στο ιστορικό του μέγεθος με υπογραφή Γιάννη Αλαφούζου!

Τι κρατούν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6: Η πρώτη ανάγνωση της παρουσίασης Νίστρουπ από τον Παναθηναϊκό

TAGS: A.E.K.