Στην κατάψυξη όλη η Ελλάδα! Χιονόνερο ή χιόνι στα ορεινά-ημιορεινά, αναμένονται, σήμερα, Δευτέρα. Από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Παγετός στα ηπειρωτικά που στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

Αττική

Συννεφιά κατά περιόδους αυξημένη με τοπική βροχή ή χιονόνερο κυρίως μετά το μεσημέρι, στο Λεκανοπέδιο. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και βαθμιαία από το απόγευμα 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου, αλλά, στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά κατά περιόδους αυξημένη με πιθανότητα ασθενούς βροχής ή χιονόνερου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube