Η Μαρία Μπεκατώρου φωτογραφίζεται από τον Θωμά Χρυσοχοΐδη σε ρόλο σύγχρονης Σταχτοπούτας, φορώντας ρομαντικά φορέματα και έχοντας ανάλαφρες διαθέσεις! «Είναι πολύ Σταχτοπούτα όλο αυτό που ζω», λέει χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Glam.

Μιλάει για την πρόταση που δέχτηκε από το Mega, για το Junior Master Chef, για τον έγγαμο βίο της και το γεγονός ότι είναι μία παραδοσιακή, περιποιητική γυναίκα που μαγειρεύει.

Αποκλείει την περίπτωση να αφήσει το ΤΗΛΕΑΣΤΥ το οποίο χαρακτηρίζει μία από τις πιο υγιείς τηλεοπτικές επιχειρήσεις!

Η φωτογράφηση έγινε στο Baraonda σε εορταστικό κλίμα και οι δυο τους είχαν μία καταπληκτική χημεία αφού έχουν συνεργαστεί ξανά και στην φωτογράφηση του Junior Master Chef. Ο φωτογράφος όπως βλέπουμε και από μία σκηνή στα backstage την έβαλε να κάνει κάποια ακροβατικά! Στην αρχή φοβόταν αλλά μετά το συνήθισε και τα κατάφερε!

Δείτε όλη την φωτογράφησή της καθώς και όλα τα παρασκήνια εδώ:
http://www.actionshow.gr/action-show/glam-cinderella/

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λάκης Γαβαλάς: Επέστρεψε στην Αθήνα με περισσότερα κιλά, μύες, περούκες και... άχρηστους τουρίστες

Η ζωή γίνεται πολύ καλύτερη για 4 ζώδια μέχρι να τελειώσει η περίοδος της Παρθένου (22/9)

Πηνελόπη Πλάκα: Έχασε τον πατέρα της λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός

Η επιστροφή του Χάρι στην Αγγλία: Τι αρνείται να κάνει ο Γουίλιαμ με τον αδελφό του

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Τα social media είναι σχεδόν όλα ψεύτικα» - Τι είπε για φίλτρα, μπότοξ και πλαστικές

Μπομπ Κατσιώνης: Μέχρι Καρβέλα διασκεύασε για να ευχηθεί στην Ευρυδίκη και να την τρολάρει ότι γλίτωσε τα έξοδα

Βασάλος: Ταυτίστηκε με τα αρχαιοελληνικά αγάλματα της Δήλου

Λιάγκας - Αντωνά στο Μονακό: Εκείνη ανεβάζει luxury cars και μαγαζιά, εκείνος σηκώνει πέτρες για να βρει Έλληνες

Ελεονώρα Μελέτη: Μπέρδεψε τις παραλίες νομίζοντας ότι ποζάρει σε αυτή του Λοχαγού Κορέλι αλλά την επανέφεραν στην τάξη

Δώρα Παντέλη: Η φάση είναι «πώς να πας για ψώνια και ο άντρας σου να μην μπορεί να πει όχι στα έξοδα»!