Την επιστροφή του Σεμπαστιάν Τζιονβίκο στη Γιουβέντους φέρεται να ζήτησε ο Αντόνιο Κόντε, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Tuttosport υποστηρίζει ότι ο προπονητής των «μπιανκονέρι» έχει μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του 24χρονου επιθετικού στην Πάρμα, η οποία το καλοκαίρι έδωσε το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ για το 50% του παίκτη.

Τη φετινή σεζόν ο Ιταλός φορ έχει πετύχει επτά σε δεκαπέντε αγώνες του πρωταθλήματος και κέρδισε μία θέση στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν δύο… εμπόδια στην επιθυμία του Ιταλού τεχνικού των «μπιανκονέρι»: το πρώτο είναι να πείσει τον Τζιοβίνκο ότι θα του δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και δεύτερον οι απαιτήσεις της Πάρμα που κοστολογεί το 50% στα 10 εκατ. ευρώ!

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεν άντεξε με παίκτη λιγότερο η Τζένοα, την τιμώρησε η Αταλάντα με γκολ στο 90'+4'!

Θυμήθηκε ποια είναι, ξέσπασε στην Ουντινέζε με πεντάρα και νίκησε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα η Φιορεντίνα!

Πλήγωσε τη φορμαρισμένη Σασουόλο η Τορίνο - Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Πίζα και Κάλιαρι

Σοκάρει ο Γκουαρίν: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας τρεις φορές, δεν έβλεπα τα παιδιά μου για τέσσερα χρόνια»!

Αποτελεσματική η Γιουβέντους, καθάρισε και πλησίασε τη Ρόμα!

Ισοπαλία στη «σούπα» για Λάτσιο και Κρεμονέζε

Serie A-16η αγωνιστική: Λειψό πρόγραμμα, αλλά με σούπερ ματς στο Τορίνο

Με «κέρβερο» Ραβάλια στα πέναλτι, η Μπολόνια πέρασε στον τελικό του Supercoppa Italiana!

«Καλά του έκαναν»: Το χιουμοράκι του Σπαλέτι για τις φήμες περί... αντικοινωνικού Ντέιβιντ & η γαριδομακαρονάδα!

Αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ιταλικής ομάδας ο Καρεμπέ