Ενώπιον της εισαγγελέως Πρωτοδικών, Ελένης Ράϊκου, εμφανίστηκε οικειοθελώς σήμερα το μεσημέρι ο Κίμωνας Κουλούρης, προκείμενου να της ζητήσει να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διαλευκανθεί το περιστατικό με τους αστυνομικούς, στο οποίο ενεπλάκη ο ίδιος το βράδυ του Σαββάτου.

Ο κ. Κουλούρης ζήτησε μάλιστα να καταθέσει χωρίς δικηγόρους, κάτι το οποίο αρνήθηκε η κυρία Ράϊκου, καθώς δεν προβλέπεται από τη διαδικασία.

Αποχωρώντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο κ. Κουλούρης εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χ. Παπουτσή, λέγοντας πως «συμπεριφέρθηκε όπως οι κομπλεξικοί στον ευεργέτη τους».

Πηγή: Newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ινδία: Δύο κρούσματα του ιού Νίπα στη Δυτική Βεγγάλη, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, σύμφωνα με τις Αρχές

Συγκλονίζει ο Αναστασιάδης: «Δεν πήγα στην Τούμπα, έτρεμαν τα πόδια μου - Από εκείνη την ώρα, δεν βγήκα από το σπίτι»

ΠΑΟΚ: Αισιόδοξα τα μηνύματα για την κατάσταση των τριών τραυματιών

Πώς θα «φακελωθούν» όλα τα χρέη κάθε νοικοκυριού

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Στην εισαγγελέα οι συλληφθέντες - Πώς προκλήθηκε η έκρηξη από τη διαρροή προπανίου

Νέα επιδείνωση του καιρού από σήμερα το απόγευμα και από τα δυτικά, με νοτιάδες, βροχές και καταιγίδες

Τουλάχιστον εννέα στρατιώτες σκοτώθηκαν σε ενέδρα τζιχαντιστών στη Νιγηρία

Τραγωδία σε ασπρόμαυρο φόντο: Ο ΠΑΟΚ που θρηνεί και η ευχή για το «ποτέ ξανά» που πάλι δεν έπιασε…

Διευθυντής Νοσοκομείου Τιμισοάρα: «Σταθεροποιημένος ο ένας τραυματίας, οι άλλοι δύο έχουν επιφανειακά τραύματα»

Δεν το χωρά ο νους: «Έσβησε» κι άλλος οπαδός του ΠΑΟΚ όταν έμαθε για τον χαμό φίλου του στη Ρουμανία…