Στην απόκτηση του 18χρονου Ρόμπερτ Άγκολι προχώρησε ο Ηλυσιακός. Ο νεαρός μέσος, που αποτελεί την τρίτη κατά σειρά μεταγραφή της ομάδας των Ιλισίων σε μία προσπάθεια να ενισχυθεί επιθετικά, παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεχίζονται οι προσπάθειες ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας ποδοσφαίρου. Αποκτήθηκε δανεικός από τον Ατρόμητο Αθηνών ο Ρόμπερτ Αγκόλι.

Ο Ρόμπερτ Άγκολι έχει γεννηθεί στις 18 Μαρτίου 1993 και αγωνίζεται στη θέση του μέσου. Στον Ατρόμητο ενσωματώθηκε το 2008 από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!