Τις περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών φέρεται να εξετάζει ο Παναιτωλικός, όπως αποκαλύπτει η SportDay. Συγκεκριμένα, η στήλη της εφημερίδας «Τρελός του χωριού» υποστηρίζει ότι η ομάδα από το Αγρίνιο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντριάν Γκουνίνο και του Κάλεμπ Φόλαν.

Ο Γκουνίνο είναι 22 ετών (03/02/1989) αμυντικός και κατάγεται από την Ουρουγουάη. Μέχρι πρότινος έπαιζε στην Πενιαρόλ και μέτρησε 154 λεπτά συμμετοχής. Ο νεαρός μπακ έχει αγωνιστεί στις Ντανούμπιο, Μπόκα Τζούνιορς, Τουλούζ και Πενιαρόλ, ενώ είναι 8 φορές διεθνής με την εθνική Ελπίδων της πατρίδας του.

Ο Φόλαν 29 ετών (26/10/1982) επιθετικός και κατάγεται από την Ιρλανδία. Ξεκίνησε τη χρονιά στην αμερικανική Κολοράντο Ράπιτς, αλλά ετοιμάζεται να γυρίσει στην Ευρώπη. Ο διεθνής φορ έχει αγωνιστεί σε αρκετές αγγλικές ομάδες, όπως η Λιντς Γιουνάιτεντ, η Χαλ Σίτι, η Γουίγκαν και η Μίντλεσμπρο.

Παράλληλα, τα «καναρίνια» ετοιμάζονται να… αρπάξουν τον Τσέζαρεκ και τον Φατί. Ωστόσο, ο δεύτερος σκέφτεται μόνο να παίξει στο γαλλικό πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»