Δύσκολο χαρακτήρισε το σαββατιάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο (14/01, 19:00), για την 14η αγωνιστικής της Α1, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο προπονητής των «τριφυλλιού» τόνισε πως η έδρα των «κίτρινων» είναι πάντα δυνατή και ότι μόνο με σοβαρότητα μπορεί η ομάδα του να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

«Αντιμετωπίζουμε τον Άρη, σε ένα ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι. Είναι ο πρώτος αγώνας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος και γνωρίζουμε πως ο Άρης είναι μια σοβαρή ομάδα, και επιπλέον ότι οι αγώνες εκεί δεν είναι ποτέ εύκολοι», είπε ο "Ζοτς" και πρόσθεσε: «Σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλό μας, παίζει καλύτερα στους τελευταίους αγώνες και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε, είναι να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Θέλουμε τη νίκη και θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση για να την κατακτήσουμε».


Από την πλευρά του ο πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Κώστας Τσαρτσαρής, δήλωσε: «Είναι το δεύτερο από τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε στη σειρά και ένα από τα πιο σημαντικά. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα την οποία σεβόμαστε και σε μια έδρα που πάντα είναι δύσκολη. Στόχος μας είναι η νίκη, για να διατηρηθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Είμαστε σε καλό δρόμο, οι προπονήσεις γίνονται πλέον με περισσότερους παίκτες, κάτι που σίγουρα, αφού υπάρχουν περισσότερες λύσεις βελτιώνει την ποιότητα, ενώ γίνεται και καλύτερο rotation στα παιχνίδια, το οποίο βοηθά να φρεσκαριστεί η ομάδα και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης για Ομπράντοβιτς: «Έρχονται καλύτερες μέρες στον Παναθηναϊκό-Όσοι αγαπάνε την ομάδα θα είναι εκεί»

Αλβέρτης στον bwinΣΠΟΡ FM για την εποχή Ομπράντοβιτς: «Ξεκινάμε ταπεινά και με πολλή δουλειά - Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Γιάνκοβιτς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μακάρι όλα τα γήπεδα της Α1 να ήταν όπως είναι εδώ στο AegeanBall Festival»!

Ράιτ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Εύχομαι πολλα τρόπαια στον Ολυμπιακό εκτός και αν... παίζουμε ως αντίπαλοι»

Ράγισαν καρδιές στο Stoiximan AegeanBall Festival για τον θάνατο της Κανέλλας Χρυσονίδου

Στο Περιστέρι για 1+1 χρόνια ο Καματερός!

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Νέλι Τζούνιορ Τζόζεφ

Επικράτησε της ΔΕΚΑ με MVP Σπανούλη και κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων ο Ολυμπιακός!

Επικράτησε του ΟΦΗ και στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στις Κορασίδες ο Παναθηναϊκός!

Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Η Ελλάδα έγινε το σπίτι μας, χτίσαμε μια ζωή εδώ»