Τα οικονομικά προβλήματα έπνιξαν τον Διαγόρα που δηλώνει πλέον αδυναμία να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.

Στο κυριακάτικο ματς με τον Εθνικό Αστέρα, οι Ροδίτες δεν θα αγωνιστούν λόγω χρεών και θα μηδενιστούν, ενώ αν δεν κατέβουν σε τρία συνολικά ματς, θα αποβληθούν από το πρωτάθλημα.

Μετά την απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου εις βάρος του Διαγόρα λόγω οφειλών, η Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής δεν όρισε το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα και οι Ροδίτες θα το χάσουν στα χαρτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ Διαγόρας δήλωσε στη διοργανώτρια πως αδυνατεί να καλύψει τις υποχρεώσεις της, κάτι που ισοδυναμεί με οικειοθελή απόφαση αποχώρησης από το πρωτάθλημα. Διότι αν οι Ροδίτες δεν μπορέσουν να αγωνιστούν σε τρία συνολικά παιχνίδια και «μαζέψουν» τρεις μηδενισμούς, τότε αυτομάτως θα αποβληθούν από τη διοργάνωση. Κάτι που απ’ ότι φαίνεται, αποτελεί πλέον θέμα χρόνου.

Όπως θέμα χρόνου αποτελεί το… επόμενο «κανόνι» στη Football League, αφού οι γνωρίζοντες λένε πως ο Διαγόρας είναι μόνο η αρχή και πως θα ακολουθήσουν κι άλλες ΠΑΕ που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube