Ο Στέλιος Μαλεζάς διανύει την καλύτερη χρονιά του στον ΠΑΟΚ. Βασικός, αναντικατάστατος και εκ των αρχηγών πλέον του «Δικεφάλου». Λόγοι καλοί να τον κάνουν να ξεχνάει το όνειρο της μεταπήδησης στο εξωτερικό. Στην παρούσα φάση, όμως, καημός του διεθνούς στόπερ είναι η κατάκτηση ενός τίτλου με τους «ασπρόμαυρους». Πως η κουβέντα πήγε στον Μέσι.

Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησε σε σπουδαστές ιδιωτικής σχολής:

«Δεν θα συμφωνήσω ότι έχω πετύχει κάτι μέχρι τώρα. Δεν μπορούμε να το πούμε αν δεν έρθει κάποιος τίτλος με την ομάδα μου. Το θέλουμε πολύ όλοι στον ΠΑΟΚ. Θέλω να μου μείνει ένας τίτλος από την ομάδα, ένα πρωτάθλημα. Πέρασαν πολλά χρόνια από το τελευταίο. Σίγουρα μία καλή πορεία στην Ευρώπη σε αναδεικνύει. Θα επέλεγα όμως πρωτάθλημα».

Για τις προτάσεις που είχε, τις σκέψεις για το εξωτερικό και το παρόν: «Για να πω την αλήθεια, την περσινή χρονιά κυρίως σκέφτηκα να φύγω. Έγινε πρόταση από την ΑΕΚ τον χειμώνα κι από μία τουρκική ομάδα το καλοκαίρι. Τελικά έμεινα. Μου έφυγε από το μυαλό αυτό το ενδεχόμενο. Επίσης στην ερώτησή σας για το αν θα επέλεγα άλλη ελληνική ομάδα, μπορώ να πω ότι είμαι άτομο που δε λέω ποτέ στην ζωή μου ποτέ γιατί δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα πράγματα. Δεν θέλω να το πω ούτε τώρα».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του εκπνέει το 2013: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα για το συμβόλαιό μου. Μόνο σε θεωρητικό επίπεδο έγιναν κάποιες συζητήσεις, αλλά δυστυχώς τίποτα στην πράξη. Έχουμε καλές σχέσεις πλέον, μιλάμε σαν φίλοι με την ομάδα».

Για τα όσα κέρδισε δίπλα σε συμπαίκτες όπως ο Πάμπλο Κοντρέρας: «Έχω βοηθηθεί από τον Κοντρέρας πάρα πολύ, όχι όμως μόνο από αυτόν. Από πολλούς συμπαίκτες μου που αγωνίζονται στην ίδια θέση όλα αυτά τα χρόνια πήρα κάτι. Είναι καλό ότι είχα έμπειρους ποδοσφαιριστές δίπλα μου να μου μαθαίνουν πράγματα».

Για το πως βιώνουν οι ποδοσφαιριστές την καθυστέρηση στις πληρωμές: «Μετά την πώληση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον Παναθηναϊκό κι ενώ είχαμε να πάρουμε 6 μήνες χρήματα μας πλήρωσαν. Όλο το διάστημα που ήμουν στον ΠΑΟΚ δεν μπορώ να πω ότι είχαμε ιδιαίτερες καθυστερήσεις. Έναν, δύο μήνες πάντα που είναι κάτι συνηθισμένο νομίζω. Πάντως θα με πείραζε, αν δεν ήξερα αν πάρω κι αυτά που μου χρωστάνε, όπως για παράδειγμα στον Ηρακλή, που έπεσε. Είναι κρίμα για εκείνα τα παιδιά να μην ξέρουν, αν πάρουν τα λεφτά τους. Δεν έχουμε στο μυαλό μας ότι θα τα χάσουμε, απλά πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Για τον καλύτερο παίκτη που έχει αντιμετωπίσει κι εκείνον που θα ήθελε να βρει απέναντί του: «Ο Σουάρες στα παιχνίδια με τον Άγιαξ. Γύρισε μετά από Μουντιάλ, έκανε δύο προπονήσεις κι ήταν παρόλα αυτά φρέσκος στο γήπεδο. Θα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Μέσι κάποια στιγμή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τελεσίγραφο της ΑΕΚ σε Κόστιτς λένε οι Σέρβοι: «Περιμένει απάντηση τις επόμενες 24 ώρες»

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Νις η μεταγραφή του Λουσέ - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.