Στην ικανότητα του αντιπάλου απέδωσε ο Μπάμπης Τεννές την ήττα του Παναιτωλικού από τον Πανιώνιο. Παράλληλα, τόνισε πως η ομάδα δεν πρόκειται να σκύψει το κεφάλι, παρά τα άσχημε τελευταία αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Τεννές:

«Ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι. Ο Πανιώνιος ήταν πιο ικανός και μας κέρδισε. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί θέλαμε κάτι παραπάνω, όμως δεν τα καταφέραμε. Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι, αφού μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια», είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού. Δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Παίξαμε επιθετικά, κάναμε φάσεις, όμως δεν σκοράραμε. Ματς ζωής ή θανάτου δεν υπάρχουν ακόμα. Μας προσπέρασε στη βαθμολογία ο Πανιώνιος, αν και με δύο ματς παραπάνω, κάτι που δεν θέλαμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου