Παρελθόν και επίσημα από τον Εργοτέλη αποτελεί ο Κλαούντιο Νταντόμο.

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής ήταν εδώ και καιρό εκτός πλάνων του Νίκου Καραγεωργίου και μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός είχε προτείνει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν όσον αφορά την αποζημίωση του 29χρονου αριστερού μπακ και έτσι ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας τους.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της με τον Κλαούντιο Νταντόμο και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές που ήταν στο αρχικό σχήμα στο ματς με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις πίεσης με μπάλα σε μικρούς χώρους.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σίλβα Τζούνιορ, ο οποίος έχει τράβηγμα στον τετρακέφαλο, ενώ θεραπεία έκανε ο Σέρτζιο Λεάλ για τον οποίο διαπιστώθηκε πως υπέστη κάκωση στην ακρωμιοκλειδική άρθρωση στον δεξιό ώμο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου