Ενθουσιασμένος δείχνει ο Αντόνιο Βαλέντσια τις τελευταίες ημέρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, ο Πολ Σκόουλς στην αγωνιστική δράση, οι τραυματίες πίσω στην προπόνηση και ο ίδιος στη θέση του ως δεξί χαφ.

Η Γιουνάιτεντ με τον Πολ Σκόουλς να βάζει βενζίνη στη μηχανή της απέκλεισε τη Σίτι από το Κύπελλο και επικράτησε της Μπόλτον στο πρωτάθλημα σκοράροντας από τρεις φορές σε κάθε ματς. Παράλληλα ο αριθμός των 12(!) τραυματιών πλέον έχει μειωθεί σημαντικά και αυτό επιτρέπει στον Βαλέντσια να προωθηθεί από δεξί μπακ ξανά σε δεξί χαφ.

«Είναι ωραίο που επιστρέφουν σιγά σιγά όλοι μας οι τραυματίες. Φυσικά έχουμε ακόμη τραυματία τον Κλέβερλεϊ και μακροχρόνια απόντες τους Φλέτσερ και Βίντιτς, αλλά ο ερχομός του Σκόουλς μας έχει ανεβάσει. Χαίρομαι ακόμη περισσότερο μάλιστα που επιστρέφω στην πραγματική μου θέση στα χαφ εκεί που παίζω σε όλη μου την καριέρα. Το να ξεκινώ από πίσω και να ανεβαίνω όλη την πλευρά δεν μου μοιάζει πρόβλημα, απλά είναι δύσκολο να αμύνομαι και πολύ καλά. Υπάρχει περισσότερη πίεση γιατί είσαι πιο κοντά στη δική σου περιοχή. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να μην κάνεις λάθη. Οι αμυντικογενείς παίκτες είναι συνηθισμένοι σε αυτό».

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νιούκαστλ: Πίεση στον Γιάισλε και αμφιβολίες στα αποδυτήρια – «Παρακολουθήστε αυτή την κατάσταση»

Ο Χάαλαντ δεν έδωσε το χέρι του στον Έντσο Φερνάντες μετά την ήττα από τη Νότιγχαμ - Η εξήγησή του

«Αυτή τη μέρα θα τη θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή»: Η ανάρτηση του Μουζακίτη για το ντεμπούτο του στην Premier League

Σοκ στη Γιουνάιτεντ: Κλείνει αγωνιστική ημέρα εντός της ζώνης του υποβιβασμού μετά από 40 χρόνια!

FA Cup: Το πέναλτι που κανείς δεν κατάλαβε αν μπήκε ή όχι - Η ομίχλη «εξαφάνισε» τη διαδικασία!

Ταπείνωσε τη θλιβερή Σίτι και χαμογέλασε ξανά η μεταμορφωμένη Νότιγχαμ!

Με οδηγό Έντεγκααρντ η Άρσεναλ του Τζόλη λύγισε τη Χαλ των Τζολάκη και Μουζακίτη!

Ο Μουζακίτης έκανε το ντεμπούτο στην Premier League κόντρα στην Άρσεναλ του Τζόλη

Η Λιντς σόκαρε την Τότεναμ και την άφησε... εξοργισμένη με τη διαιτησία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η νίκη με τη Ρόμα έδωσε χρόνο στον Κάρικ