Μπορεί οι δύο τερματοφύλακες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχουν άψογη συνεργασία μεταξύ τους, ωστόσο ο Άντερς Λίντεγκααρντ τόνισε πως επιθυμία του είναι να μην αφήσει τον Ντε Χέα να δείξει το εξαιρετικό ταλέντο του, μέχρι ο ίδιος να κρεμάσει τα γάντια του.
«Ο Νταβίντ έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, είναι εκρηκτικός και δυνατός. Είναι μόλις 21 ετών, αλλά οι δυνατότητες του είναι πολλές και δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάποια στιγμή θα γίνει ο καλύτερος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ. Δουλειά μου είναι να μην το αφήσω αυτό να γίνει μέχρι να πάρω σύνταξη, δηλαδή σε περίπου δέκα χρόνια», ήταν τα λόγια του Λίντεργκααρντ, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε πως οι δυο τους έχουν πολύ καλή συνεργασία.
«Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν όσο περισσότερο γίνεται και εγώ δεν διαφέρω. Θα κάνω τα πάντα για να τον βοηθήσω. Μου αρέσει να δουλεύουμε μαζί. Είναι πρόσχαρός και έξυπνος, με καλή συμπεριφορά πάντα. Βλέπουμε το ποτήρι ή μισοάδειο ή μισογεμάτο και για αυτό πρέπει να πιέζουμε ο ένας τον άλλον προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτό είναι καλό και για τους δύο, σε κάθε παιχνίδι, ο τελευταίος που λέει καλή επιτυχία στον τερματοφύλακα, είναι ο άλλος τερματοφύλακας», πρόσθεσε.
Ο 27χρονος Δανός έχει συνολικά 11 συμμετοχές, έναντι 24 του Ντε Χέα.