Όχι στην ομορφιά του γκολ, αλλά στη σημασία που αυτό είχε, στάθηκε ο Σίλβα Κλέιτον κατά τη βράβευσή του για το Best Goal της 17ης αγωνιστικής.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τόνισε πως το σημαντικό ήταν πως η ομάδα βοηθήθηκε τη δεδομένη χρονική στιγμή από το τέρμα που εκείνος σημείωσε.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:
«Το βραβείο του Best Goal της 17ης αγωνιστικής απονεμήθηκε την Πέμπτη (19/01) στον Σίλβα Κλέιτον του Παναθηναϊκού, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA».

Μετά την βράβευσή του, ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δήλωσε:

«Πάνω από την ομορφιά του γκολ, είναι η σημασία που είχε. Και αυτό κατά τη γνώμη μου είναι το πιο σημαντικό. Ήταν ένα σημαντικό γκολ, που βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα εκείνη τη στιγμή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Περίμενα χρόνια την ευκαιρία μου»: Συγκινημένος ο Βενετικίδης μετά τη σούπερ εμφάνιση με τον Ολυμπιακό

Ξεχωριστή κίνηση: Ο Ταρέμι και Ισραηλινός παίκτης της ΑΕΛ Novibet αντάλλαξαν φανέλες

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ο Άρης παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα - Έχουν αδειάσει ψυχικά όλοι»

Ζημιές σε όλους: Η ΑΕΛ Novibet έκοψε συνολικά 10 βαθμούς στις ομάδες των playoffs!

Μεντιλίμπαρ για Λουίς: «Ως σύλλογος έχουμε κάνει λάθος στον προγραμματισμό»

Αθανασίου: «Σε ρόλο σούπερ ήρωα ο Τετέι, έκανε τη δουλειά ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη»

Λέτο: «Είναι αδύνατο να διεκδικήσεις κάτι όταν χάνεις από το 2ο λεπτό»

Κωνσταντέλιας: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε...»

Μεντιλίμπαρ: «Μας λείπει αυτό το κάτι για να δημιουργήσουμε κίνδυνο στον αντίπαλο - Ίσως επαναπαυτήκαμε...»