Ευχή να πετύχει ο Ηλυσιακός του στόχους του το 2012 έδωσε ο Παντελής Γαμπιεράκης στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικής πίτας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην κεντρική πλατεία του Ζωγράφου.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ υποδέχθηκε τα μέλη της ομάδας αλλά και κάποιους ξεχωριστούς καλεσμένους, όπως ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Καλλίρης, οι αντιδήμαρχοι Γρίβας, Παπαγιαννόπουλος, Κόλλιας και Διονυσόπουλος τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ, Ελένη Θωμοπούλου και Ηλία Μπόβαλη αλλά και τον πρόεδρο του ΣΕΠΚ, Παναγιώτη Γιαννάκη.
«Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και ευτυχία. Μακάρι το 2012 να είναι καλύτερο από το 2011 για όλους τους ανθρώπους. Σας ευχαριστώ προσωπικά για την επιμονή και την υπομονή σας, σε δύσκολους καιρούς όχι μόνο για τον Ηλυσιακό και το μπάσκετ αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα. Εύχομαι στα τμήματα υποδομής του Ηλυσιακού να φτάσουν όσο ψηλότερα μπορούν και στην ανδρική ομάδα να πετύχει τους στόχους της», ήταν τα λόγια του κ. Γαμπιεράκη ενώ ο δήμαρχος Ζωγράφου επισήμανε: «Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για τις επιτυχίες και το έργο που προσφέρει στην τοπική κοινωνία και προσωπικά στον πρόεδρο, για το γεγονός ότι σε δύσκολους καιρούς, προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια σε προπονητές και αθλητές για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους».
Πέρα από τους δύο άνδρες, χαιρετισμό απηύθυνε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που επικεντρώθηκε στα παιδιά της εφηβικής ομάδας. «Συνεχίστε με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια αυτό που κάνετε. Το μυστικό σε κάθε ομάδα είναι να βάζετε το εμείς κάτω από το εγώ», ήταν τα λόγια του «Δράκου».
Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Ανδρέας Παπαντωνίου, Αλέξανδρος Σπανός και Βαγγέλης Μπέμπης, που βρήκαν τα τρία φλουριά.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Κώστας Φλεβαράκης, συνεχίζει την προετοιμασία των παικτών του για την Κυριακάτικη μάχη με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1.