Ολοένα και πιο περίπλοκη γίνεται η υπόθεση του ναυαγίου του Costa Concordia όπου 13 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ άλλοι 20 αγνοούνται.

Λίγες μέρες αφού μάθαμε ποια είναι ήταν η γυναίκα μυστήριο που ήταν μαζί με τον καπετάνιο, Φραντσέσκο Σκετίνο, στη γέφυρα του πλοίου τη στιγμή της μοιραίας πρόσκρουσης, τώρα, μια δεύτερη ξανθιά έρχεται στο... προσκήνιο!

Και δεν αποκλείεται τελικά αυτή να είναι το «πρόσωπο κλειδί» για τα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ Παρασκευής στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, πριν ο Σκετίνο το ρίξει στα βράχια.

Η εφημερίδα La Repubblica αποκαλύπτει ότι η δεύτερη ξανθιά «μυστήριο» είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και ο άνθρωπος στον οποίο ο Σκετίνο έδωσε το λάπτοπ του, λίγο πριν εγκαταλείψει το πλοίο! Οι αστυνομικοί, που έχουν βρει τη γυναίκα, πιστεύουν ότι στον υπολογιστή υπάρχουν στοιχεία για το δυστύχημα. Μένει όμως να το βρουν.

Και όλα αυτά ενώ εντείνονται οι φόβοι ότι στο Costa Concordia υπήρχαν λαθρομετανάστες. Με ή χωρίς τη γνώση του Σκετίνο, κανείς δεν ξέρει.

Ο εντοπισμός της σορού μιας γυναίκας από την Ουγγαρία, του 13ου θύματος του ναυαγίου «φούντωσε» τις υποψίες των αρχών. Το όνομά της δεν υπήρχε σε καμία από τις λίστες των επιβατών.

Πηγή: Newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τουλάχιστον εννέα στρατιώτες σκοτώθηκαν σε ενέδρα τζιχαντιστών στη Νιγηρία

Τραγωδία σε ασπρόμαυρο φόντο: Ο ΠΑΟΚ που θρηνεί και η ευχή για το «ποτέ ξανά» που πάλι δεν έπιασε…

Διευθυντής Νοσοκομείου Τιμισοάρα: «Σταθεροποιημένος ο ένας τραυματίας, οι άλλοι δύο έχουν επιφανειακά τραύματα»

Δεν το χωρά ο νους: «Έσβησε» κι άλλος οπαδός του ΠΑΟΚ όταν έμαθε για τον χαμό φίλου του στη Ρουμανία…

Τρίκαλα: Βαρύτατες κατηγορίες στους 3 συλληφθέντες για τη φονική έκρηξη - Βρέθηκε τρύπα σε σωλήνες προπανίου

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα για ν’ αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων

Τσορμπατζόγλου: «Άλλη μια μαύρη μέρα στην ιστορία του ΠΑΟΚ, στην ιδιαίτερη χρονιά των 100 ετών ζωής…»

Λουτσέσκου για την τραγωδία: «Η θλίψη είναι απέραντη, οι καρδιές μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων»

Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης και ο τεχνικός ασφαλείας του εργοστασίου «Βιολάντα»

Γεωργιάδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Και οι τρεις τραυματίες σε καλή κατάσταση, δεν υπάρχει διασωληνωμένος»