Ελαφρύς αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Κώστα Κατσουράνη στον αστράγαλο στη χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Ο διεθνής μέσος έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα που του προκαλεί ήπιες ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική. Σήμερα έκανε θεραπεία και αύριο θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Αν δεν πονέσει, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το εξ αναβολής ματς της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και θα βρίσκεται τουλάχιστον στον πάγκο. Διαφορετικά, θα προφυλαχθεί εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο μεταξύ, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε εργομετρικές εξετάσεις και δεν αργεί η μέρα που θα συμπεριληφθεί στη 18άδα ενός αγώνα και θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Εκτός πλάνων του Ζεσουάλδο Φερέιρα παραμένουν οι Μπουμσόνγκ, Καντέ και Νίνης.

Όσοι έπαιξαν για τουλάχιστον 45 λεπτά απέναντι στον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας κι έπαιξαν δίτερμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φωτιάς στη «Δίκη»: «Δεν κοιμάμαι όταν κάνω λάθη» - Τι είπε για πίεση, VAR και την υπόθεση Νταβέλη

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση, αναμονή και αλλαγές που πρέπει επιτέλους να φανουν στον ΠΑΟΚ»

Τούρκος δημοσιογράφος: Στα 5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή Ζουμπκόφ στην ΑΕΚ!

«Βόμβα» Ρομάνο: Η ΑΕΚ έκλεισε τον Ζουμπκόφ από την Τραμπζονσπόρ - Υπογράφει για 4 χρόνια!

Τσακίρης: «Στόχος του καλοκαιριού είναι ο Ριμπάλτα να τελειοποιήσει το πλάνο του στην ΑΕΚ»

Πιρόλα: «Μας αρέσει, αλλά δεν υπάρχει διαπραγμάτευση», λέει η Κόμο!

Τσανάκας: «Τι ισχύει με τα μεταγραφικά ονόματα που γράφονται για τον Ολυμπιακό»

Καλαμάτα για Οικονόμου: «Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του - Ας είναι ελαφρύ το χώμα...»

Sport: «Σοβαρό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κρίστενσεν»!

ΑΕΚ για Μάριο Οικονόμου: «Ευχόμαστε κουράγιο και ψυχικές δυνάμεις στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους»