Τις υπηρεσίες των Μπέτο και Κουτσιανικούλη θα στερηθεί ο Νίκος Καραγεωργίου, στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Εργοτέλη κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, λόγω των κίτρινων καρτών.

Η απουσία του Μπέτο είχε ανακοινωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο η κάρτα που πήρε ο Κουτσιανικούλης στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, συμπλήρωσε τη λίστα των τιμωρημένων.

Ωστόσο, οι απουσίες λόγω καρτών δεν σταματούν εδώ για τους Κρητικούς, αφού ο Κυριακίδης δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη και ο Γιαλούσης με τον Παναθηναϊκό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στη ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!