Όπως αναμενόταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανέλαβε –μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου- την τεχνική ηγεσία του Ίκαρου Καλλιθέας μετά την λύση της συνεργασίας του συλλόγου με τον Άρη Λυκογιάννη. Ο νέος κόουτς της ομάδας βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΚΑΕ, υπέγραψε το συμβόλαιο του και ανακοινώθηκε.

«Έρχομαι σε ένα σωματείο που λειτουργεί κατά τρόπο υποδειγματικό, κάτι που διαπίστωσα από την πρώτη μου επαφή με τα στελέχη της διοίκησης», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα προπονητή που πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό πως στον Ίκαρο το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι το μπάσκετ και όχι άλλου είδους θέματα. Το ζητούμενο πλέον είναι να δουλέψουμε όσο το δυνατόν πιο σκληρά, ώστε να κάνουμε καλύτερη την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να το πετύχουμε».

Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής του Ικάρου Καλλιθέας, Σταύρος Ελληνιάδης, τόνισε: «Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι ένας προπονητής εγνωσμένης αξίας, με πολλά χρόνια θητείας στην Α1. Κρίναμε πως είναι η καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ικάρου. Περισσότερα λόγια δεν χρειάζονται, καθώς ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και η ομάδα πρέπει να «τρέξει» για να καλύψει το χαμένο έδαφος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube