Ένα νέο -και μάλιστα- μεγάλο πρόβλημα προστέθηκε σε αυτά που ήδη υπάρχουν και ταλαιπωρούν την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Λεονάρντο κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ με την οποία ζητά τα χρήματα που του οφείλει η Ένωση συνολικά -δηλαδή ποσό 629.000 ευρώ.

Ωστόσο οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες, καθώς ο παίκτης και ο μάνατζέρ του είναι αυτή την στιγμή στα γραφεία της ομάδας και συνομιλούν με τους υπεύθυνους της ομάδας για την λύση του συμβολαίου του.

Νωρίτερα ο μάνατζέρ του είχε ενημερώσει ότι όντως πρόθεση του παίκτη είναι να καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ, την στιγμή που οι άνθρωποι της ομάδας ενημέρωναν ότι δεν έχουν μάθει κάτι τέτοιο.

Πλέον, από την Ένωση επιβεβαιώνεται ότι έχει κατατεθεί προσφυγή από τον Λεονάρντο αλλά και ο μάνατζέρ του είναι στα γραφεία της Ένωσης μαζί με τον παίκτη και συνομιλούν για την διακοπή του συμβολαίου του παίκτη.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, ο Λεονάρντο είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και ουσιαστικά είχε αφήσει να εννοηθεί ότι μια κατάθεση προσφυγής από την πλευρά του δεν θα πρέπει να αποκλειστεί σε καμία περίπτωση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.