Την Τετάρτη, πιθανότατα το πρωί, θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο σε ότι αφορά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόι Κάρολ στον Ολυμπιακό. Σε καλό κλίμα οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, στις οποίες ωστόσο διαπιστώθηκε διαφορά περίπου 100.000 ευρώ, η οποία πρέπει να ξεπεραστεί για να κλείσει θετικά το «deal».

Την Τρίτη το απόγευμα, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης, συναντήθηκε στην Αθήνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού προκειμένου να συζητήσουν την επίσημη πρόταση των "ερυθρόλευκων" για τον παίκτη. Αυτή φτάνει περίπου τις 200.000 ευρώ κα απέχει περίπου 100.000 ευρώ από την ρήτρα που έχει ο Κάρολ στο συμβόλαιο του και την οποία ζητά ως αντίτιμο ο ΟΦΗ για να τον παραχωρήσει.

Παρόλα αυτά, οι Κρητικοί θεωρείται πιθανό να ρίξουν τις απαιτήσεις τους στις 250.000 ευρώ, οπότε μια αντίστοιχη αύξηση της πρότασης του Ολυμπιακού κατά 50.000 ευρώ θεωρείται ότι μπορεί να αποτελέσει την «χρυσή τομή». Όπως και να έχει, ο κ. Ξημέρης θα μεταφέρει την υπάρχουσα πρόταση στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ, την Τετάρτη (25/1), και εκεί θα δοθεί και επισήμως απάντηση για το αν θα γίνει δεκτή.

Πάντως, πιθανότερο σενάριο αυτή την στιγμή (και παρά την διαφορά) είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αφού όπως επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του παίκτη σε επικοινωνία που είχε το www.sport-fm.gr μαζί του, οι επαφές είναι σε πολύ καλό δρόμο και επίσης τόνισε πως όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι την Τετάρτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φύσσας: «Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα για τη νίκη, πάμε στην Τούμπα για να κερδίσουμε»

Καραπαπάς: «Ελπίζω πως στο τέλος θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Λυσάνδρου: «Είχαμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, είμαι βέβαιος πως θα έχουμε εξίσου συναρπαστικά playoffs»

Τσακίρης: «Δεν παίζει ρόλο τόσο το πρόγραμμα - Σημαντικό το αβαντάζ στη βαθμολογία για την ΑΕΚ»

Βιεϊρίνια: «Καλό που είναι το πρώτο ματς στην Τούμπα, θέλουμε το πρωτάθλημα»

Νικολακόπουλος: «Άλλο έχει μεγάλη σημασία για τον Ολυμπιακό από το πρόγραμμα των playoffs»

Η μάχη για τη σωτηρία: Το πρόγραμμα των playouts, πρεμιέρα με Asteras AKTOR-ΑΕΛ Novibet

Aυτό θα είναι το τελευταίο, επίσημο, παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην ιστορική Λεωφόρο

Η μάχη για την Ευρώπη: Το πρόγραμμα των playoffs στις θέσεις 5-8

Το πρόγραμμα των playoffs: Ξεκίνημα με Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός