Δύο εκτελέσεις απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κάρντιφ, Τομ Χίτον, στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και έστειλε την ομάδα του στον τελικό του Κάρλινγκ Καπ. Δεν το έκανε όμως τυχαία.

Η Κάρντιφ με 27 τελικές και 3 δοκάρια δεν μπορούσε να πετύχει το γκολ που θα την έστελνε στην επόμενη φάση και μετά από 120 λεπτά αγώνα χρειάστηκε ο άνθρωπος που δεν είχε χρειαστεί να… φορέσει ούτε τα γάντια του μέχρι τότε, μιας και δεν είχε απειληθεί καθόλου. Ο Χίτον τα κατάφερε εξαιρετικά και ο λόγος ήταν πως είχε προετοιμαστεί για αυτό:

«Είχα κάνει τη μελέτη μου. Ήξερα σε ποια γωνία συνηθίζουν να σουτάρουν οι πιο σημαντικοί παίκτες της Κρίσταλ Πάλας. Φυσικά χρειάστηκα και τύχη, όμως το διάβασμα με βοήθησε πολύ».

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube