Σιγά μην έφευγε «αναίμακτα»! Ο 4ος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας είχε ακόμη ένα μεγάλο «θύμα»! Η Κρόουλι πέταξε εκτός συνέχειας της Χαλ με το τελικό 1-0! Στο φινάλε γλίτωσε τον αποκλεισμό η Μπλάκπουλ, 1-1 και ρεβάνς με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ! «Εισιτήριο» για Μπόλτον και Στόουκ, θρίαμβος της Νόριτς στο «Χόθορνς», 2-1 τη Γουέστ Μπρομ!

Οι «γουόντερερς» του Όουεν Κόιλ βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ματς με τη Σουόνσι, όμως σε λίγα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση με τα γκολ των Πράτλεϊ και Ινγκλς! Εύκολη πρόκριση για Μπέρμιγχαμ που πέρασε με το 4-0 από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο 85ο λεπτό διαμορφώθηκε το τελικό 2-1 της Νόριτς στην έδρα της Γουέστ Μπρομ!

Ο Ζερμέιν Μπέκφορντ «τιμώρησε» τη Σουίντον και οδήγησε τη Λέστερ μόνος του στην επόμενη φάση του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού, διαμορφώνοντας με δικά του γκολ το τελικό 2-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας:

Μπλάκπουλ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 1-1
Μπόλτον – Σουόνσι 2-1
Μπράιτον – Νιούκαστλ (19:15)
Ντέρμπι – Στόουκ 0-2
Χαλ – Κρόουλι 0-1
Λέστερ – Σουίντον 2-0
Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1
Μίλγουολ – Σαουθάμπτον 1-1
ΚΠΡ – Τσέλσι 0-1
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπέρμιγχαμ 0-4
Στίβενεϊτζ – Νοτς Κάουντι 1-0
Γουέστ Μπρομ – Νόριτς 1-2

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρτέτα για νέο συμβόλαιο: «Ο κάθε προπονητής πρέπει να κερδίζει το δικαίωμα να είναι στον πάγκο… αύριο»

Premier League - 17η αγωνιστική: Δοκιμάζεται στο Χιλ Ντίκινσον η πρωτοπόρος Άρσεναλ

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»