Ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα του Ολυμπιακού στη νίκη επί του ΑΓΟΡ (97-82), ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο «Ντούντα» τόνισε πως πρωταρχικός στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η προσαρμογή των νέων παικτών, ωστόσο δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο των Ρεθυμνιωτών για τον τρόπο παιχνιδιού τους.

«Παίξαμε ένα ματς απέναντι σε ένα αντίπαλο που παίζει ειδικό στιλ και στοχεύει σε αμιγώς επιθετικό μπάσκετ. Πάει σε πολλές προσπάθειες, έχει τις περισσότερες κατοχές στα παιχνίδια του και έπρεπε με κάποιο τρόπο να αντιδράσουμε. Κυρίως στην ένας εναντίον ενός άμυνα, που παρουσιαστήκαμε αρκετά καλοί. Στο τέταρτο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε και φάγαμε 33 πόντους, όσους δεχτήκαμε σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι κάποια στιγμή έμοιαζε να είναι φιλικό», δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικές και κρίσιμες υποχρεώσεις και ακόμα είναι στόχος για μας να προσαρμόσουμε τους δύο νέους παίκτες αρμονικά μέσα στο παιχνίδι. Μου αρέσει το στιλ του μπάσκετ που αντιπροσωπεύει το Ρέθυμνο».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε: «Μπράβο στο Ρέθυμνο για την ομάδα που έχουν και την προσπάθεια που κάνουν. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και για κάποια διαστήματα κάναμε καλά την δουλειά μας με εξαίρεση τα λάθη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε πάρα πολύ, αφήσαμε τον αντίπαλο να παίξει στον ρυθμό που του αρέσει και να μειώσει την διαφορά. Πρέπει να κοιτάξουμε να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας και να μην έχουμε νεκρά διαστήματα. Τώρα, κοιτάζουμε το παιχνίδι με την Εφές, που είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής-Παναθηναϊκός AKTOR: Για το δεύτερο εισιτήριο στον τελικό του Allwyn Final 8

Μαρούσι-Ολυμπιακός: Πρώτος ημιτελικός με ξεκάθαρους τους ρόλους φαβορί και αουτσάιντερ

Παρών με Ολυμπιακό ο Σαλάς

«Τελείως διαφορετικός ο Παναθηναϊκός - Αν παίζει έτσι με δύο προπονήσεις ο Χέιζ-Ντέιβις…»: Το σχόλιο Ρομπόλη-Πετρίδη

Χολμς: «Παίξαμε ως ομάδα, να συνεχίσουμε έτσι, σπουδαία προσθήκη ο Χέιζ-Ντέιβις»

Αταμάν: «Κανένα δράμα μετά τον Κολοσσό - Ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος, εμείς έχουμε στόχο το τέλος της σεζόν»

Το πρώτο «σόου» Χέιζ-Ντέιβις και ο εκπληκτικός Χολμς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ

Χέιζ-Ντέιβις: «Έχω κοιμηθεί 6 ώρες τις τελευταίες 3 μέρες - Θα βρω ρυθμό και θα παίξω καλύτερα»

Ζντοβτς: «Είδα φοβισμένα πρόσωπα και αυτό με εκνευρίζει και με απογοητεύει»

Αταμάν: «Όταν έχουμε την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση, είμαστε σπουδαία ομάδα»