Ερωτηματικά προκαλεί στους φιλάθλους της Δόξας Δράμας η μη χρησιμοποίηση του Γιώργου Κατσικογιάννη, στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του. Το www.sport-fm.gr επικοινώνησε με τον νεαρό παίκτη, ο οποίος δεν αρνήθηκε να μιλήσει και φυσικά να εκφράσει το παράπονό του.

«Δεν ξέρω γιατί δεν παίζω. Αυτό θα ήταν καλύτερο να ρωτήσετε τον προπονητή μου. Εγώ είμαι έτοιμος και περιμένω να μου δοθεί η ευκαιρία. Δουλεύω συνεχώς για να παρουσιάζομαι καλύτερος και να βοηθήσω τη Δόξα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Κατσικογιάννης ήταν από τους διακριθέντες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ έκανε πολύ καλή εμφάνιση και κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ από εκεί και πέρα παραγκωνίστηκε, γεγονός που προβλημάτισε τον ίδιο αλλά και το φίλαθλο κοινό της Δράμας.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή Ούγκρεσιτς και έρχονται κι άλλες κινήσεις

Ολυμπιακός: Φουλ επίθεση στις μεταγραφές – Ντοντό, Πέντερσεν, Γκαρθία, Βάργκας και μάχη για χαφ

Παναιτωλικός-Καλαμάτα: Για την… εκδίκηση οι γηπεδούχοι, για τον «σεφτέ» οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ: Λίγες αλλαγές με Κηφισιά, οι παίκτες που διεκδικούν θέση στην 11άδα

Βόλος-Ηρακλής: Μάχη με στόχο τους πρώτους βαθμούς στο Πανθεσσαλικό

Λούζα: «Το project του Παναθηναϊκού με ενθουσίασε - Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας»

Γρηγορίου: «Ευελπιστώ σε νίκη με ΟΦΗ - Έχουμε κλείσει, αλλά κανείς δεν λέει όχι σε κάτι εξαιρετικό μεταγραφικά»

Ανακοίνωσε Λούζα ο Παναθηναϊκός!

Τσακίρης: «Για αυτό είναι δύσκολο το ματς με την Κηφισιά - Έχει βάθος η ΑΕΚ, αλλά η 11άδα δεν θα έχει πολλές αλλαγές»

Δεσύλλας: «Δύσκολη για Conference η κλήρωση του Παναθηναϊκού - Έρχονται εξελίξεις για 2ο χαφ»