«Στο χέρι μας είναι να βοηθήσουμε τον Πανιώνιο να συνεχίσει να κερδίζει», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Μενδρινός. «Γίνεται πολύ καλή δουλειά από παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση», πρόσθεσε ο 26χρονος μέσος.

Αναλυτικά, ο Κώστας Μενδρινός μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-τους λόγους της καλής πορείας του Πανιωνίου: «Η δουλειά που γίνεται είναι καλή. Από το προπονητικό τιμ και τους παίκτες, μέχρι τη διοίκηση. Είναι επίτευγμα και της διοίκησης να λύσει τα μεγάλα συμβόλαια κάποιων παικτών, αλλά να τους αντικαταστήσει επάξια. Είναι στο χέρι μας να βοηθήσουμε την ομάδα για να συνεχίσει να κερδίζει και να δείξουμε ότι μπορούμε να καλύψουμε τα κενά».

-το αν ανησυχούσε για την κατάσταση στον Πανιώνιο όταν συμφώνησε: «Όλο το κλίμα που επικρατούσε στον Πανιώνιο μού προκαλούσε μία ανησυχία, αλλά είδα ότι οι άνθρωποι μέσα στην ομάδα παρείχαν μια ασφάλεια. Ήρθαν τα καλά αποτελέσματα και πλέον βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον».

-τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω πρώτα να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας, να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Αν δεν εκπληρωθούν οι στόχοι του Πανιωνίου, δεν μπορείς να κοιτάς τους δικούς σου στόχους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεϊτέ: «Απογοητευτική η σεζόν, τιμή μου να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανή η πρόσληψη αθλητικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτές τις θέσεις θα επιχειρήσει να καλύψει γρήγορα ο Ολυμπιακός»

«Ήσουν παράδειγμα ταπεινού ανθρώπου, είχες καρδιά παιδιού»: Συγκινητικά μηνύματα για τον Άντζα από Τοροσίδη και Καστίγιο

Τσακίρης: «Υπάρχει ενδιαφέρον, όχι κρούση για Μουκουντί - Δεν θα πάρει ρίσκα στα μεταγραφικά η ΑΕΚ»

«Αντίο φίλε»: Οι πρώην συμπαίκτες του αποχαιρετούν τον Παρασκευά Άντζα

Το βίντεο που επιβεβαιώνει τον bwinΣΠΟΡ FM: Έτσι συνέβη το θερμό επεισόδιο Μαρινάκη - Δημητριάδη

Στο νοσοκομείο ο Μαραγκός, συνεχίζει να δίνει τη μάχη του!

Στο πλευρό του Δέλλα και ο Ατρόμητος: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για την απώλεια της Γωγώς Μαστροκώστα»

Εισαγγελική έρευνα για το επεισόδιο Μαρινάκη - Δημητριάδη στο ΟΑΚΑ