«Στο χέρι μας είναι να βοηθήσουμε τον Πανιώνιο να συνεχίσει να κερδίζει», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Μενδρινός. «Γίνεται πολύ καλή δουλειά από παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση», πρόσθεσε ο 26χρονος μέσος.

Αναλυτικά, ο Κώστας Μενδρινός μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-τους λόγους της καλής πορείας του Πανιωνίου: «Η δουλειά που γίνεται είναι καλή. Από το προπονητικό τιμ και τους παίκτες, μέχρι τη διοίκηση. Είναι επίτευγμα και της διοίκησης να λύσει τα μεγάλα συμβόλαια κάποιων παικτών, αλλά να τους αντικαταστήσει επάξια. Είναι στο χέρι μας να βοηθήσουμε την ομάδα για να συνεχίσει να κερδίζει και να δείξουμε ότι μπορούμε να καλύψουμε τα κενά».

-το αν ανησυχούσε για την κατάσταση στον Πανιώνιο όταν συμφώνησε: «Όλο το κλίμα που επικρατούσε στον Πανιώνιο μού προκαλούσε μία ανησυχία, αλλά είδα ότι οι άνθρωποι μέσα στην ομάδα παρείχαν μια ασφάλεια. Ήρθαν τα καλά αποτελέσματα και πλέον βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον».

-τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω πρώτα να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας, να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Αν δεν εκπληρωθούν οι στόχοι του Πανιωνίου, δεν μπορείς να κοιτάς τους δικούς σου στόχους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός-Άγιαξ: Τέταρτο και πιο απαιτητικό τεστ για τους «ερυθρόλευκους»

ΑΕΚ-Χρόνιγκεν: Τελευταίο τεστ στο πρώτο στάδιο με στόχο την πρόοδο

Παναθηναϊκός: Οριστική η συμφωνία με Σάμσουνσπορ για Φαν Ντρόγκελεν, έρχεται άμεσα στην Αθήνα

Asteras ΑΚΤΟR: Το επικό βίντεο με πρωταγωνιστή Μακέντα για την έναρξη της προετοιμασίας

Έπιασε δουλειά ο Χατζηδιάκος: Το βίντεο του ΠΑΟΚ από την πρώτη του προπόνηση

Σαββίδης στην ομάδα: «Απόλυτη στήριξη στον Λίσι»

Κάρμο: «Εδώ είναι το σπίτι μου, αγαπώ αυτόν τον σύλλογο και την πίεση για τίτλους»

Σιπιόνι: Το Σάββατο οι εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού στον ώμο

Στα χνάρια του πατέρα του: Ο γιος του Τζιοβάνι, Τζουλιάνο, εντάσσεται στη Β' ομάδα του Ολυμπιακού!

Το μήνυμα… βασικού του Ζότα Σίλβα και οι υποσχέσεις των νέων: Το σχόλιο Αντύπα από την Ολλανδία στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6