Μήνυμα ενότητας έστειλε ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης, ενόψει της αναμέτρησης της 20ης αγωνιστικής, στην οποία θα φιλοξενήσουν τον ΟΦΗ. Ο ισχυρός άνδρας παρότρυνε τους φιλάθλους να τραγουδήσουν για τις ομάδες τους, διδάσκοντας ποδοσφαιρικό πολιτισμό και ήθος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόστουλου Παπουτσάκη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είναι μεγάλη τιμή για την Κρήτη και τον αθλητισμό της, να είμαστε σε θέση να διοργανώνουμε σπουδαίες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις όπως αυτή του Σαββάτου. Ο Εργοτέλης και ο ΟΦΗ εκφράζουν την ανώτερη βαθμίδα εκπροσώπησης του νησιού σε ποδοσφαιρικό επίπεδο και συνάμα αποδεικνύουν καθημερινά ότι μοχθούν για την πρόοδο του αθλήματος.

Είμαι βέβαιος ότι για ακόμα μια φορά θα αποδείξουμε ότι η αντιπαλότητα περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου και έχει διάρκεια τα 90 λεπτά του παιχνιδιού.

Καλώ όλους τους φιλάθλους της Κρήτης να συμμετάσχουν στη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή του Σαββάτου και να διδάξουμε όλοι στο Παγκρήτιο Στάδιο ήθος και ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Ο καθένας να φωνάξει και να τραγουδήσει για την ομάδα του, όπως αρμόζει σε κάθε γνήσιο και αγνό φίλαθλο. Το ποδόσφαιρο ενώνει και το ίδιο θα συμβεί και το Σάββατο
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube