Επίσημα παίκτης της Σάντερλαντ ως το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού από την Βόλφσμπουργκ είναι ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Ο Έλληνας διεθνής επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ έξι μήνες μόλις μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ. Η μετακόμισή του στην Μπουντεσλίγκα δεν έγινε ιδανικά. Το αντίθετο μάλιστα.

Τη φετινή σεζόν ο Κυργιάκος έχει παίξει σε 7 ματς του γερμανικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ, αφού μετά ήρθε σε ρήξη με τον Φέλιξ Μάγκατ και η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 5 Νοεμβρίου 2011 (κόντρα στην Ντόρτμουντ).

Τώρα έχει όμως μία δεύτερη ευκαιρία να αποδείξει την ποιότητά του στο αγγλικό πρωτάθλημα μιας και οι «μαυρόγατες» εμπιστεύτηκαν την εμπειρία του 32χρονου αμυντικού.

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βόμβα από το Sky Sports: «Οι υπόλοιπες ομάδες της Premier League θεωρούν πως η Σίτι θα υποβιβαστεί αν αποτύχει η έφεση»

«Αστον Βίλα και Τότεναμ ετοιμάζονται για να κάνουν κίνηση για τον Παυλίδη»

Φέργκιουσον: «Πάντα οι άνθρωποι είχαν μεγαλύτερη σημασία από τα παιχνίδια»

Ο Αντι Κάρολ κατονόμασε τον άνδρα που αποπειράθηκε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!