Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστη η αποστολή του Παναθηναϊκού μέχρι να αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για το Top 16 της Ευρωλίγκας. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στην Τουρκία, η πτήση που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 13:40 έφυγε λίγο πριν τις 17:00.
Τα μέλη των πρωταθλητών Ευρώπης προσπαθούσαν να «σκοτώσουν» την ώρα τους στις καφετέριες του αεροδρομίου, ακούγοντας μουσική ή διαβάζοντας περιοδικά. «Η πτήση καθυστέρησε. Βαριέμαι!», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Νικ Καλάθη στο Twitter.
Η τρίωρη καθυστέρηση στην αναχώρηση της πτήσης έκανε άνω-κάτω το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, αφού ο χρόνος ξεκούρασης που θα έχουν οι «πράσινοι» είναι ελάχιστος και ουσιαστικά θα μεταβούν από το ξενοδοχείο στο γήπεδο για προπόνηση.