Κυριολεκτικά την ύστατη ώρα πρόλαβε η ΑΕΚ να κρατήσει τον Στιβ Μπέλεκ, σύμφωνα με τους Βούλγαρους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη γειτονική χώρα, η «Ένωση» δεσμεύτηκε τελευταία στιγμή στον Καμερουνέζο πως θα τον πληρώσει και χάλασε την κλεισμένη -όπως την παρουσίαζαν- συμφωνία για να μετακινηθεί στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Όπως ανέφεραν βουλγαρικά ΜΜΕ από την περασμένη εβδομάδα, το θέμα είχε σχεδόν τελειώσει αφού -πέραν του Μπέλεκ- η ΤΣΣΚΑ φερόταν να τα έχει βρει και με την Ουντινέζε στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Την Τετάρτη, όμως, αναδιπλώθηκαν και αφού… αποκάλυψαν (σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «24chasa») πως η μετακίνηση τελικά «ναυάγησε», εξήγησαν πως αυτό έγινε επειδή η ΑΕΚ δεσμεύτηκε τελευταία στιγμή πως θα πληρώσει τον Μπέλεκ.

Κάπως έτσι πείστηκε ο ίδιος και ο μάνατζέρ του, ο οποίος -σύμφωνα με την ίδια πηγή- ήταν εκείνος που είχε δρομολογήσει τις επαφές με την ΤΣΣΚΑ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ντέρμπι ο Κάνγκουα

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας - Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»

TAGS: A.E.K.