Τελείωσε τις υποχρεώσεις του με την Ανγκόλα στο Κόπα Άφρικα και από την Τετάρτη είναι και πάλι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη στον Ατρόμητο. Ο λόγος για τον Φρανσίσκο Ζουέλα, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι έτοιμος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Παράλληλα ο Γιώργος Δώνης είδε τον Σκόνδρα να είναι και πάλι εκτός λόγω της ίωσης, ενώ αναμένεται να προπονηθεί την Πέμπτη κανονικά. Ακόμα χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τάτος, ενώ οι Τόμας και Επστάιν δεν προπονήθηκαν, χωρίς όμως να υπάρχει ανησυχία.

Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του, θέλουν να πάρουν τη νίκη στα Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, καθώς τα τρίποντα μακριά από το Περιστέρι δεν είναι και πολλά. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να δει τους παίκτες του να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να φτάνουν σε μια επικράτηση.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»