Παιχνίδι με πολύ μεγάλο κίνητρο τόσο για τον Ατρόμητο, όσο για τον Παναιτωλικό χαρακτήρισε αυτό της Κυριακής (5/2) ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Αγρίνιο, ο Γιώργος Δώνης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Θέλουμε να μείνουμε κοντά στον στόχο μας που είναι η είσοδος στα πλέι οφ» τόνισε ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου που μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης για την 19η αγωνιστική θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:

«Νομίζω, το πιο σημαντικό κομμάτι πλέον στην ομάδα μας είναι ότι έχει μάθει να διαχειρίζεται και τη νίκη και την ήττα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σίγουρα το αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε αλλά αυτά είναι πράγματα στο ποδόσφαιρο που συμβαίνουν πάρα πολλές φορές.

Εκείνο που κοιτάμε κι έχουμε στρέψει αποκλειστικά την προσοχή μας είναι λοιπόν το παιχνίδι της Κυριακής με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, μέσω του οποίου θέλουμε να είμαστε κοντά στον στόχο μας που είναι η είσοδος στα πλέι οφ.

Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο.

Για τον Παναιτωλικό πέρα από τα αποτελέσματα, έχω να πω ότι πιστεύω πάντα στο ποδόσφαιρο πως οι ομάδες που αποπνέουν υγεία και έχουν οργάνωση στο τέλος πετυχαίνουν και όλα τα άλλα είναι παροδικά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Σίγησε» η φωνή του Ολυμπιακού και του «Γ. Καραϊσκάκης», Στάθης Γαβάκης

Ντέρμπι τίτλου σε Τούμπα και Λεωφόρο – Κρίνεται η κορυφή στα playoffs της Stoiximan Super League

Playoffs χωρίς αντίκρισμα: Στη σκιά του Κυπέλλου η μάχη για τις θέσεις 5-8

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Το «τριφύλλι» ψάχνει αντίδραση, η Ένωση διπλό τίτλου σε ένα ιστορικό αθηναϊκό ντέρμπι

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν ανάσα και οι «ερυθρόλευκοι» να δώσουν συνέχεια στο όνειρο

Φαβορί για υποβιβασμό η ΑΕΛ Novibet: Οι πιθανότητες σύμφωνα με το Football Meets Data

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ελπίζαμε ότι οι εποχές της Χούντας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

Τσορμπατζόγλου: «Φαβορί το δίδυμο Μεϊτέ-Ζαφείρης για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτά πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από την Τούμπα»

Δεσύλλας: «Προβάδισμα η τριάδα στην άμυνα - Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ»