Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Με το σχήμα που έφερε το διπλό στο ΟΑΚΑ (συν τον αριστεροπόδαρο Σταφυλίδη δεξιά) θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτό προκύπτει και από τις τελευταίες δοκιμές του Λάζλο Μπόλονι που πραγματοποιήθηκαν στην Τούμπα, αφού η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών άφησε τα σημάδια της στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας.

Το ερωτηματικό για την ενδεκάδα αφορούσε το ποιος θα καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας. Με τον Έτο τραυματία και τον Σνάουτσνερ επίσης νοκ-άουτ οι μοναδικές διαθέσιμες λύσεις ήταν ο 18χρονος Σταφυλίδης και ο 20χρονος Αποστολόπουλος. Λόγω παραστάσεων προτιμήθηκε ο πρώτος, παρότι θα παίξει με αντίθετο πόδι στην πλευρά. Για τις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι 10 στους 11 που αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ θα διατηρήσουν τη φανέλα βασικού.

Πιο αναλυτικά: Ο Γλύκος θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, αριστερά στην άμυνα θα ξεκινήσει ο Λίνο, δεξιά ο Σταφυλίδης, στόπερ οι Μαλεζάς, Κατσικάς (τραυματίας και ο Τσιρίλο), τριάδα στα χαφ οι Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκη, αριστερό χαφ ο Γεωργιάδης, δεξί ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Το Σάββατο το πρωί (10:30) στο γήπεδο της Τούμπας οι τελευταίες πινελιές από τον Μπόλονι, ο οποίος αργότερα θα ανακοινώσει την αποστολή. Εξάλλου, στις 12:00 θα βραβευθεί ο Γιώργος Γεωργιάδης, για το καλύτερο γκολ της 19ης αγωνιστικής, το οποίο δεν είναι άλλο από το ωραίο σκαφτό πλασέ στο 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χαμός και στο Αίγιο για την κούπα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Επιχειρεί να τελειώσει μέσα στη βδομάδα μία από τις δύο μεταγραφικές υποθέσεις η ΑΕΚ»

Τσανάκας: «Έργο που θα μεγεθύνει ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό το νέο Καραϊσκάκη»

«Η ΑΕΚ εξετάζει τον Τσέρνικοφ της Κράσνονταρ και είναι διατεθειμένη να δώσει 7 εκατ. ευρώ»

Τσορμπατζόγλου: «Πώς ο ΠΑΟΚ κατέληξε στην επιλογή Λίσι - Ο ρόλος Μάτος, το νέο οργανόγραμμα και οι ανάγκες του ρόστερ»

Δεσύλλας: «Ενσωματώνονται Πένια και Τσάπρας στον Παναθηναϊκό - Πρώτη για Καμαρά»

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» με Καμαρά στην Ολλανδία και από Τρίτη… τσίτα τα γκάζια!

Ο Πένια ανακοινώνεται την Τρίτη από τον Παναθηναϊκό και πάει άμεσα Ολλανδία μαζί με Τσάπρα και Κοτσόλη

Μώραλης: «Μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας το νέο Καραϊσκάκη - Θα αναβαθμιστεί η είσοδος της πόλης»

Λεβαδειακός για Τσάπρα: «Εξελίχθηκε σε έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.