Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και στη Μπόλτον, για τη μεταγραφή του Χουάν Πάμπλο Σορίν στον αγγλικό σύλλογο, φτάνουν στο τέλος τους. Δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου υποστηρίζουν πως η συμφωνία θα αποφέρει στα ταμεία του «κίτρινου υποβρυχίου» κάτι παραπάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο ο Σορίν δεν έχει απαντήσει ακόμη αφού βρίσκεται σε διακοπές.

Η απάντηση του Σορίν αναμένεται να είναι θετική εφόσον η Μπόλτον καλύπτει τις ανάγκες του. Μάλιστα λέγεται πως οι «Τρότερς» του έχουν προσφέρει συμβόλαιο 58.400 ευρώ την εβδομάδα. Ο πρόεδρος της Μπόλτον, Φιλ Γκαρτσάιντ δήλωσε για τη μεταγραφή: «Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και το απέδειξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Επιμέλεια: Δημήτρης Καραμφυλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»