Μπορεί η Κέρκυρα να έχασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως ο Χάβι Γκράθια φάνηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στα ακραία καιρικά φαινόμενα αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Συνεχίζουμε με την καλή παρουσία στα τελευταία παιχνίδια. Θεωρώ πως ο αντίπαλός μας ήταν πολύ αποτελεσματικός, αφού σε τέσσερα σουτ που έκανε πέτυχε δύο γκολ και είχε ένα δοκάρι.

Αυτό μας συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια. Σήμερα αν και ήμασταν πίσω στο σκορ, κυνηγήσαμε τη νίκη.

Χάσαμε ένα πέναλτι και πολλές ευκαιρίες. Ακόμα και οι κλιματολογικές συνθήκες ήταν εναντίον μας όταν είχαμε παίκτη παραπάνω.

Συνεχίζουμε να παλεύουμε, με τα θετικά και τα αρνητικά μας. Υπάρχουν άλλοι 30 βαθμοί που θα διεκδικήσουμε. Μπορούμε να καλύψουμε την απόσταση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπούρμπος στη «Δίκη»: Οι οφειλές προς ποδοσφαιριστές είναι πάνω από 20 εκατ. ευρώ

Τέλος από την Κηφισιά ο Ξενόπουλος

Νίκολιτς: «Νέες προκλήσεις μπροστά μας - Περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ»

«Φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ραπίντ στη Βιέννη στις 15 Ιουλίου»

Οι Ρώσοι συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Μαξίμ Μπορίσκο για τη θέση του τερματοφύλακα!

Τσορμπατζόγλου: «Τι σημαίνει η απουσία Λουτσέσκου από τη σύσκεψη του ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για Γιαννούλη»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με το κανάλι του Παναθηναϊκού που θα δημιουργηθεί»

Τσακίρης: «Ήθελε πολύ την επέκταση και ο Νίκολιτς και η ΑΕΚ - Τι ισχύει με τις ανανεώσεις Πήλιου, Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Γιαννούλη και θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή»

Ηλιόπουλος: «Είμαστε ο λόγος ανησυχίας των αντιπάλων μας» - Νίκολιτς: «Υπέγραψα τα λόγια που είπες, Πρόεδρε»