Την ευκαιρία να δείξει την πραγματική του αξία περιμένει ο Θοδωρής Μοσχονάς, όπως δήλωσε στο Novasports. «Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις, ώστε όταν μου ζητηθεί να είμαι απολύτως έτοιμος», τόνισε ο 22χρονος τερματοφύλακας της ΑΕΚ. «Έρχεται από ένα καλό σερί. Εμείς, όμως, κοιτάμε την ομάδα μας», το σχόλιό του για το σημερινό παιχνίδι της «Ένωσης» με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός γκολκίπερ στο Novasports:

Ποιος είναι ο ρεαλιστικός στόχος της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή;

«Δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή πρέπει οριοθετήσω κάποιον στόχο. Έχουμε πει από την αρχή ότι πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Οπότε θα πρέπει να πηγαίνουμε με 1000 σε κάθε παιχνίδι».

Τον Πανιώνιο τον γνωρίζετε...

«Ξέρουμε ότι ο Πανιώνιος είναι σε καλή κατάσταση. Έρχεται από ένα καλό σερί. Εμείς, όμως, κοιτάμε την ομάδα μας».

Εσύ προσωπικά είσαι έτοιμος σύμφωνα με τον προπονητή σου, εσύ το νιώθεις;

«Νιώθω πολύ καλύτερα και εγώ αυτό που μπορώ να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις, ώστε όταν μου ζητηθεί να είμαι απολύτως έτοιμος».

Έχεις βάλει κάποιον στόχο για πόσο θα μείνεις ή προτιμάς να πας δανεικός για να πάρεις παιχνίδια;

«Υπομονή κάνω αρκετά χρόνια τώρα και δεν έχω πρόβλημα να κάνω, πιστεύω ότι θέλω να παίξω για την ΑΕΚ. Αν προκύψει κάποια αξιόλογη πρόταση για δανεισμό, θα την εξετάσω, αλλά όσο είμαι εδώ, παλεύω για να παίξω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αναστασίου: «Δεν θυμάμαι όσα χρόνια είμαι στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός να έχει τέτοια ποιότητα»

Μονεμβασιώτης στον ΣΚΑΪ: «Ξεκάθαρη κλοπή, επικίνδυνοι διαιτητές - Θέλουμε ξένους στα ματς του Ηρακλή»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό τη νίκη του ΠΑΟΚ και το «μπλοκάρισμα» της ΑΕΚ

Νίστρουπ: «Οι παίκτες είναι πεινασμένοι να κερδίσουν για τον Παναθηναϊκό - Θα προτιμούσα να μην είμαι πρώτος τώρα»

Σαββόπουλος: «Όταν άρχισαν τα δύσκολα για τον Άρη, γνώρισε δύο ήττες - Παιδαριώδες λάθος του Μπασίρου στο δεύτερο γκολ»

Τσορμπατζόγλου: «Ένας ΠΑΟΚ με διαφορετική οπτική - Να βγάλει την ίδια ψυχή στη συνέχεια»

Κετσετζόγλου: «Οι αλλαγές του Νίκολιτς δεν βοήθησαν, MVP ο Μπρινιόλι - Δεν έχει χαθεί τίποτα για την ΑΕΚ, αλλά…»

Ενόχληση στον προσαγωγό και μαγνητική για Ταμπόρδα

Ουναΐ: «Ήθελα να σκοράρω γρήγορα και τα κατάφερα, να συνεχίσουμε έτσι»

Νίστρουπ: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ - Να είμαστε ταπεινοί παρά το 4/4»

TAGS: A.E.K.