Στην καλή άμυνα πάνω στους παίκτες του ΠΑΟΚ απέδωσε τη νίκη του Πανιωνίου ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή των «κυανέρυθρων» ήταν και οι δηλώσεις του Ζήση Σαρικόπουλου.

«Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη. Θα μπορούσε η διαφορά να έχει ανέβει περισσότερο, αλλά κάπου χάσαμε τον ρυθμό μας. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ που είναι καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και ειδικά στον Μπόισα, ο οποίος ήταν σπουδαίος αμυντικά. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την πλευρά του ο Ζήσης Σαρικόπουλος είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Στην άμυνα ήμασταν καλοί, αλλά επιθετικά όχι και τόσο. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε πολλή ενέργεια».

Μάλιστα, στις εξέδρες του κλειστού της Αρτάκης βρέθηκαν ο σκάουτερ των Μπλέιζερς, Τζέισον Φιλίπι και ο μάνατζερ του Τζον Ντίμπλερ, Λανς Γιανγκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρώτο προβάδισμα του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ μετά από σχεδόν τρεις περιόδους!

Τα είπε με τους διαιτητές στη λήξη του ημιχρόνου ο Ομπράντοβιτς

Κυριαρχία ΠΑΟΚ στα ριμπάουντ: 13 επιθετικά στο ημίχρονο, ίδιο νούμερο με τα αμυντικά του Παναθηναϊκού!

Εκρηκτικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ, ανάγκασε τον Ομπράντοβιτς να πάρει τάιμ άουτ στο τρίλεπτο

Με τη μαύρη φανέλα κόντρα στον Παναθηναϊκό λόγω Μαρκόπουλου ο ΠΑΟΚ

«Η ΑΕΚ κέρδισε τις εντυπώσεις - Ο Μοντέρο έδειξε τον λόγο που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό»: Το σχόλιο των Ζέρβα-Ρομπόλη

Παναθηναϊκός AKTOR-ΠΑΟΚ: Οι 12άδες του 2ου ημιτελικού του Stoiximan Super Cup

Ερτέλ-Φουρνιέ το… γαλλικό τετ-α-τετ και τα αυτόγραφα του Μπαρτζώκα μετά τον πρώτο ημιτελικό του Stoiximan Super Cup

Μπαρτζώκας: «Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, δεν είχαν σοβαρότητα κάποιοι παίκτες»

Tα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Stoiximan Super Cup