Την άποψη ότι η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας στο μπάσκετ πηγαίνει πολύ καλά εξέφρασε με δηλώσεις του στον «SuperSport FM 94,6» ο βοηθός του Παναγιώτη Γιαννάκη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, Δημήτρης Παπαδόπουλος. «Η εθνική βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο. Υπάρχει βέβαια περιθώριο βελτίωσης αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία της προετοιμασίας», τόνισε σχετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπαδόπουλου:

Για την εθνική Ελλάδος

«Υπάρχει κούραση αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία της προετοιμασίας. Βέβαια πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Στόχος είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το Μουντομπάσκετ. Σε μια διοργάνωση, στην οποία επί 15 μέρες θα παίζουμε σχεδόν κάθε ημέρα».

Για το «κλίμα» στην ομάδα

«Υπάρχει ηρεμία. Το άγχος απουσιάζει αφού πέρσι με το χρυσό μετάλλιο καταφέραμε και φτάσαμε στην κορυφή. Τώρα προετοιμαζόμαστε για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Υπάρχει η ίδια φιλοσοφία με πέρσι και πάνω – κάτω η ίδια ομάδα, οπότε είναι πιο εύκολο να δουλέψουμε».

Για τους αντιπάλους της Εθνικής

«Ακόμα δεν έχουμε πλήρη εικόνα για τις άλλες ομάδες αφού δεν έχουν γίνει πολλά φιλικά. Σιγά – σιγά θα τους δούμε και θα τους αναλύσουμε. Ήδη περιμένουμε κάποιες κασέτες με το Κατάρ, ενώ έχουμε και βίντεο με τη Λιθουανία. Έχουμε χρόνο μπροστά μας».

Επιμέλεια: Γιάννης Ντούζγος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός

Μόντε Μόρις: «Είχα λίγο άγχος, από εδώ και πέρα όλο και καλύτερος»

Το ρεκόρ καριέρας του Ντόρσεϊ, το ντεμπούτο Μόρις και όλα τα highlights του Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου