Ο 20χρονος Γιουνές Καμπούλ αποτελεί «μήλον της έριδος» αφού πολλές ομάδες από την Αγγλία και την Ιταλία ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν, με τις Άρσεναλ και Ίντερ να βρίσκονται πιο κοντά σε αυτόν. Ο νεαρός Μαροκινός με γαλλικό διαβατήριο έχει ξεκινήσει από τα εφηβικά της Οσέρ και έχει φτάσει να θεωρείται ως ένας από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της ομάδας. Η κανονική του θέση είναι στο κέντρο της άμυνας αλλά μπορεί να αγωνιστεί και σαν πλάγιος μπακ. Το 2005 πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Γαλλικό πρωτάθλημα που είχαν σαν αποτέλεσμα να τον προσεγγίσει η Ίντερ.

Ένας τραυματισμός στο γόνατο όμως τον άφησε εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα την περασμένη αγωνιστική περίοδο να αγωνιστεί μόλις σε 8 παιχνίδια με τη φανέλα της Οσέρ. Πλέον φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό. Εκτός της Ίντερ στο παιχνίδι απόκτησης του μπήκε και η Άρσεναλ.«Η Οσέρ έχει απορρίψει την πρώτη πρόταση της Ίντερ , αλλά έχει και προτάσεις και από άλλους συλλόγους. Είναι δύσκολο να φύγω αλλά είμαστε ακόμα σε επαφή με την Ίντερ»,δήλωσε ο Καμπούλ.
Και συνέχισε λέγοντας « αν είναι να μείνω στην Οσέρ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Νιώθω άνετα εδώ και συνεχίζω χρόνο με το χρόνο να βελτιώνομαι ».

Πάντως δικαίωμα να τον αγοράσει ένας σύλλογος έχει μέχρι τις 5 Αυγούστου οπού και διεξάγεται το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Οσέρ με την Βαλενσιέν στο «Αμπέ-Ντεσάμπ ».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κουλούρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube