Με τον Μανουέλ Μασάδο στο τιμόνι του, ο Άρης έχει αρχίσει να βρίσκει το καλό του εαυτό και αυτομάτως να κοιτάει πιο ψηλά.

Κατ’ αρχήν στην πεντάδα και τη συμμετοχή στα πλέι οφ, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο αρχηγός των «κίτρινων», Νίκος Λαζαρίδης.



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός:

Για τις δύσκολες συνθήκες στα «Πηγάδια» και τη νίκη επί της Ξάνθης: «Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία και τις κλασικές ευκαιρίες. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά σε επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο. Ταλαιπωρηθήκαμε όσοι παίκτες αγωνιστήκαμε. Ειδικά μετά τη διακοπή του ρεύματος, αφού η βροχή ήταν αδιάκοπη. Όμως καταφέραμε να δείξουμε ότι βρισκόμαστε σε ανοδική τροχιά και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για την αγωνιστική άνοδο του Άρη: «Έχουν αλλάξουν πολλά από την έλευση του νέου προπονητή (Μασάδο). Το πιο σημαντικό και βασικό για κάθε ομάδα και ξεχωριστά για κάθε ποδοσφαιριστή η ψυχολογία. Βρήκαμε ρυθμό, έχουμε καλύτερη κυκλοφορία, την κατοχή, κάτι που αυτομάτως μας κάνει καλύτερους».

Για το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα μας έφεραν σε δύσκολη θέση. Η ψυχολογία ήταν πεσμένη και με την πίεση να αυξάνεται, ήταν δύσκολο να βρούμε ρυθμό ως ομάδα. Όμως διαθέτουμε αξιόλογους ποδοσφαιριστές και με ηρεμία και θετικά αποτελέσματα έγινε η ανατροπή».

Για το πόσο εφικτή είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ: «Πριν από ένα μήνα ήμασταν περίπου 11 με 12 βαθμούς μακριά και αυτή τη στιγμή μόλις τέσσερις. Κάναμε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια για να βρεθούμε τόσο κοντά. Μπορούμε να πλασαριστούμε στην πρώτη πεντάδα και να φτάσουμε τον Άρη στα πλέι οφ. Βέβαια θέλει σκληρή δουλειά, προσπάθεια και ασφαλώς να συνεχιστεί το θετικό σερί αποτελεσμάτων».

Για την εικόνα του πρωταθλήματος: «Υπάρχουν πολλά εξ αναβολής παιχνίδια, αλλά όλα σιγά-σιγά μπαίνουν σε μια σειρά. Ακόμη και οι τελευταίες ομάδες έχουν δυναμώσει. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ποιος θα το κατακτήσει. Και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι καλές ομάδες. Θα κριθούν πολλά στο μεταξύ τους ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Τι πιστεύουν οι Νίκολιτς-Ριμπάλτα ότι θ’ αυξήσει τις πιθανότητες της ΑΕΚ για Champions League»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός παζαρεύει με τρεις και παίζει πόκερ με άλλους τρεις»

Ολυμπιακός: Αρχίζει η τρίτη περίοδος διάθεσης των διαρκείας

Παγκάκης: «Μπορεί να δώσει χρήματα για Καλάμπρια η Σασουόλο, αλλά… - Σε καλό δρόμο του Φαν Ντρόγκελεν»

O «Μr. Assist» παραμένει στην Κρήτη: Επίσημη η ανανέωση του Γκονθάλεθ με τον ΟΦΗ!

Κετσετζόγλου: «Γιατί βλέπω θετικές για την ΑΕΚ τις εξελίξεις με Λουτσέσκου-Μεντιλίμπαρ»

Σταματέλος: «Στο προσκήνιο και πάλι ο Γιαννούλης για τον Ολυμπιακό - Δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό για Τσάπρα»

«Ψάχνει δεξί μπακ η Σασουόλο, στα υπόψιν ο Καλάμπρια του Παναθηναϊκού»

Δεσύλλας: «Ίσως και σήμερα εξελίξεις με Τσάπρα, πολλές οι πιθανότητες για Καμαρά, τι ισχύει με Παναθηναϊκό - Καλάμπρια»

Τσορμπατζόγλου: «Στο κάδρο ο Πούσιτς αλλά υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο του ΠΑΟΚ»

TAGS: Άρης