Τον τρίτο του αγώνα στη φετινή σεζόν στον κλειστό στίβο θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Τετάρτη ο Κώστας Μπανιώτης στο διεθνές μίτινγκ της Μπάνσκα Μπίστριτσα. Ο 26χρονος πρωταθλητής του ύψους το περασμένο Σάββατο στο μίτινγκ του Άρνσταντ ξεπέρασε τα 2.30 και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης τον επόμενο μήνα.

Την ερχόμενη Παρασκευή, η Βούλα Παπαχρήστου θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο τριπλούν, στο διεθνές μίτινγκ του Ντίσελντορφ. Η αθλήτρια της ΑΕΚ ξεκίνησε το Σάββατο τη χρονιά στην ημερίδα του ΣΕΦ με άλμα στα 6.33 στο μήκος.

Στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας θα βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο ο Κώστας Φιλιππίδης, ώστε να συμμετάσχει στο περίφημο μίτινγκ του επί κοντώ, το οποίο διοργανώνει ο Σεργκέι Μπούμπκα. Αυτός θα είναι ο πέμπτος αγώνας του πανελλήνιου ρέκορντμαν σε ανοιχτό και κλειστό στο αγώνισμα μέσα στο 2012.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ακόμα πιο μακριά»: Η ξεχωριστή αφιέρωση του Λούη Τσάτουμα στον Μίλτο Τεντόγλου!

Η Αδαμοπούλου πήρε το χρυσό στο επί κοντώ, νικώντας την Κατερίνα Στεφανίδη!

Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2026: Μεγάλες επιδόσεις από Γκόγκα και Τσίτσο - Χρυσά για Αδαμοπούλου και Μέρλο

Απαιτητικός Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά - 'Ηθελα κάτι πολύ παραπάνω»

Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2026: Γκαραγκάνης και Εμμανουηλίδου την πρωτιά στα 200μ.

Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2026: Φετινό ρεκόρ για Σκαρβέλη, νίκες για Παυλίδη και Μαγκούλια

Σμπαράλιασε τα ρεκόρ και έγραψε νέα ιστορία ο «χρυσός» Τεντόγλου

Το άλμα με το οποίο ο Τεντόγλου ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ του Τσάτουμα!

Mέγας Τεντόγλου, πέταξε ξανά στα 8,66 και αυτήν τη φορά ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ του Λούη Τσάτουμα!

Τεντόγλου από άλλο... πλανήτη με άλμα στα 8,66 μ. - Ο λόγος που δεν θα ισχύσει ως πανελλήνιο ρεκόρ