Ψυχρό κύμα με χιονοπτώσεις ή χιονόνερο, ακόμη και στην Αττική, προβλέπουν γι’ αύριο Τετάρτη, οι μετεωρολόγοι, ενώ ο υδράργυρος θα πέσει έως και 10 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ανατολικά κυρίως ηπειρωτικά, οι οποίες τοπικά σε Θεσσαλία, Σποράδες, ανατολική Στερεά και βόρεια Εύβοια, θα είναι πυκνές.

Στη νότια Ελλάδα, που έχει ήδη πληγεί από πλημμύρες, θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα πελάγη θα πνέουν άνεμοι πολύ θυελλώδεις, έντασης εννέα και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο δέκα μποφόρ.

Πάλι νυφούλα η Αττική

Χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα και την Πεντέλη, και πιθανώς στα βόρεια προάστια προβλέπουν αύριο Τετάρτη οι μετεωρολόγοι στο Λεκανοπέδιο. Στις υπόλοιπες περιοχές του νομού θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μεγάλη πτώση και θα κυμανθεί από 3 έως 6 βαθμούς Κελσίου στην Αθήνα, αλλά στα βόρεια προάστια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση από τις περιφέρειες για σχολεία που θα χρειαστεί να μείνουν αύριο κλειστά.

Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιστορική συμφωνία Ελλάδας – Βουλγαρίας: Επιστρέφουν 48 κειμήλια μετά από έναν αιώνα

Μεταμόρφωση: Υγρά απόβλητα εταιρείας κατέληγαν στον Κηφισό – Συνελήφθη 55χρονος

Αποφυλακίσθηκε μετά από 41 χρόνια άδικης φυλάκισης για δολοφονία!

Πλάκα: Νομικές κινήσεις από τους συγγενείς των θυμάτων – «Καμία ενημέρωση από την Πολιτεία»

Σπουδαία ανακάλυψη στη Σητεία: Βρέθηκε κρανίο ρινόκερου ηλικίας 8,5 εκατομμυρίων ετών (pics)

Υπόθεση Μαζωνάκη: Εκδόθηκε το βούλευμα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου – Δεκτό το αίτημα του ανακριτή

Επίθεση σε σχολείο στη Σλοβακία: Μια γυναίκα νεκρή και δύο τραυματίες

Θάνατος Μαζωνάκη: Στον ανακριτή ο νέος συνήγορος της γιατρού - «Περιμένουμε τις εργαστηριακές εξετάσεις»

Μαρινάκης: «Θα υπάρξει στήριξη των νοικοκυριών με έμφαση στο πετρέλαιο θέρμανσης»

Συνελήφθη μητέρα μετά την επίθεση στη διευθύντρια νηπιαγωγείου στα Άνω Λιόσια