Συνάντηση με τον Αντρέα Τραβέρσο ζήτησε και πέτυχε ο Ανδρέας Δημητρέλος, ώστε να ενημερωθεί για τις κινήσεις που χρειάζεται να κάνει η ΑΕΚ για να γλιτώσει την τιμωρία από την UEFA.

Όπως αποκαλύπτει η SportDay, ο πρόεδρος της «Ένωσης» ζήτησε επισήμως συνάντηση με τον επικεφαλής της επιτροπής Financial Fair Play, ο οποίος αποδέχθηκε το αίτημά του και θα συναντηθούν άμεσα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έξι μέρες να στείλουν στο Financial Control Panel κάποιο έγγραφο, με το οποίο θα αποδεικνύει τη θέση της σύμφωνα με τις καλοκαιρινές της δεσμεύσεις.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει με τη συνάντηση με τον Τραβέρσο να δείξει ότι καταβάλει προσπάθειες να εξυγιανθεί, όμως αυτό δεν αρκεί στο συγκεκριμένο θέμα. Εκείνο που έχει σημασία για την «Ένωση» είναι να βρεθούν άμεσα χρήματα, ώστε να γλιτώσει την τιμωρία.

Κάτι που έκανε ο ΠΑΟΚ με την πώληση του Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ. Μάλιστα, λόγω της βεβαρημένης θέσης της η ΑΕΚ δεν έχει καν το δικαίωμα να επικαλεστεί επικείμενη πώληση της ΠΑΕ ή εισροή ρευστού από επενδυτή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το διπλό στην «ερυθρόλευκη» Λιβαδειά μέσα από την κάμερα του Ολυμπιακού

Τσορμπατζόγλου: «Μεγάλη ανησυχία για Άλι και Παβλένκα, ίσως μείνουν αρκετό καιρό εκτός δράσης»

Κετσετζόγλου: «Τι είπε ο Μπέος στον Νίκολιτς - Ανοικτό το ενδεχόμενο για δεξί μπακ»

Σταματέλος: «Ιδιαίτερα παρεμβατικός στις προπονήσεις ο Ιμανόλ, έχει αλλάξει και η καθημερινότητα»

Ανακοίνωση ΑΕΚ: «Ποντάρουν σε κουτσά άλογα-Φτηνά και προβλέψιμα κόλπα»

Αθανασίου: «Έχει βελτιώσει πάρα πολύ την ανασταλτική του λειτουργία ο Παναθηναϊκός»

Τσατάλης: «Ο Μπέος έβαλε στο στόμα του Νίκολιτς αναληθώς λόγια που δεν είπε ποτέ»

Παναθηναϊκός: Στις 8 ομάδες που συνεχίζουν με το απόλυτο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Ολυμπιακός: Η δουλειά του Αλγκουαθίλ στου Ρέντη και το ανοιχτό παράθυρο για μεταγραφή

Πανέτοιμος με την επιστροφή ο Ρότα-Τα δεδομένα για μεταγραφή

TAGS: A.E.K.