Ο Πάολο Ταλιαβέντο, ιδιοκτήτης κομμωτηρίου (!) στο επάγγελμα, θα διευθύνει την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ Λιόν και ΑΠΟΕΛ για τους «16» του Champions League, το βράδυ της Τρίτης στο «Ζερλάν».

Ο Ιταλός ρέφερι έχει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς φέτος στο Champions League: Μαν. Γιουνάιτεντ-Βασιλεία 3-3, Άρσεναλ-Μαρσέιγ 0-0 και Γκενκ-Λεβερκούζεν 1-1).

Ο Σκωτσέζος Κρεγκ Τόμσον, δικηγόρος στο επάγγελμα, θα «σφυρίξει» το άλλο ματς της ημέρας, μεταξύ Λεβερκούζεν και Μπαρτσελόνα στην «Μπάι Αρένα». Φέτος έχει διαιτητεύσει σε τρεις αγώνες των ομίλων: ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ίντερ 2-3, Λεβερκούζεν-Βαλένθια 2-1 και Σαχτάρ-Πόρτο 0-2.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Μάκελι διαιτητής στον πρώτο ημιτελικό Ατλέτικο-Άρσεναλ

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο