Χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ροτζέριο Τσένι στο 85’ η Σάο Πάουλο επικράτησε 1-0 της Τσίβας στο στάδιο «Γιαλίσκο» στη Γκουανταλαχάρα και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκρισή της για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο τερματοφύλακας των «τρικολόρ παουλίστας» με το τέρμα που πέτυχε έφτασε τα 63 στην καριέρα του ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Χοσέ Λουΐς Τσιλαβέρτ. Η Βραζιλιάνικη ομάδα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε δίκαια τη νίκη. Από την πλευρά τους οι Μεξικάνοι, προσπάθησαν αλλά η επιθετική τους γραμμή ήταν «αποκομμένη» από τις υπόλοιπες με αποτέλεσμα να έχουν πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους. Η ρεβάνς θα γίνει σε μια εβδομάδα στο «Τσίτσερο Πομπέου Ντε Τολέδο» του Σάο Πάουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Τσίβας (Μ. Ντε Λα Τόρε): Σάντσεζ, Εσπάρζα, Πινέδα (70’ Αβίλα), Ρεϊνόζο, Ροντρίγκεζ, Αραούχο, Μαγκαγιόν, Μπαουτίστα, Μπραβό, Μοράλες (87’ Μεντίνα), Χ.Π. Ροντρίγκεζ (62’ Σαντάνα)

Σάο Πάουλο (Μ. Ραμάλο): Τσένι, Φαμπάο, Λουγκάνο, Εντκάρλος, Μινέιρο, Ντανίλο (86’ Ριτσαρλίνσον), Ζόσουε, Ζούνιορ, Σόουζα, Λεάντρο (74’ Λενίλσον), Ρ. Ολιβέιρα (61’ Αλοΐζιο)

Συνοπτικά η ημιτελική φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες:

26/7/06

Τσίβας – Σάο Πάουλο 0-1 (ρεβάνς 2/8/06)
(85’ Τσένι)

27/7/06

Λιμπερτάδ – Ιντερνασιονάλ (ξημ. Παρασκευής), (ρεβάνς 3/8/06)

Επιμέλεια: Γιάννης Ντούζγος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube