Στο Μάντσεστερ μετά από τρεις μήνες αποχής-δίχως σχετική άδεια από την ομάδα του-θα επιστρέψει την Τρίτη ο Κάρλος Τέβες. Ο Αργεντινός επιθετικός, σύμφωνα με τον σύμβουλό του, είναι αποφασισμένος να ενταχθεί ξανά στο δυναμικό της Σίτι.

«Θέλει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο και να βοηθήσει τη Σίτι να κατακτήσει τον τίτλο», τόνισε ο Πολ ΜακΚάρθι για τον Τέβες, που έχει γίνει ξένο σώμα για τους «πολίτες» από τη στιγμή που αρνήθηκε να σηκωθεί για ζέσταμα στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Τα διαδοχικά πρόστιμα και στερήσεις μισθών για τον απείθαρχο ποδοσφαιριστή λέγεται πως του έχουν στερήσει συνολικό ποσό που ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι άφησε την Κυριακή να εννοηθεί πως θα δεχόταν ξανά στην ομάδα τον Τέβες. «Όλοι ξέρουν πως είναι μεγάλης κλάσης ποδοσφαιριστής. Αν ήταν εδώ και αγωνιζόταν, θα ήταν καλύτερα για μας, γιατί μπορεί να αλλάζει την τύχη ενός αγώνα με την απόδοσή του», είπε ο Ιταλός τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Mentality για… τίτλο από την Άρσεναλ με τεσσάρα στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου!

Πάλι τα ίδια με Σαλάχ: Ειρωνικό χαμόγελο στην αλλαγή, δεν έδωσε το χέρι στον Σλοτ!

Του ακύρωσαν γκολ στο 90', τους… τιμώρησε στο 97' ο ΜακΆλιστερ και η Λίβερπουλ έφυγε με τεράστιο διπλό από το Νότιγχαμ!

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ οδήγησε τη Γουένσντεϊ στον ταχύτερο υποβιβασμό και πανηγύρισε με ελληνική σημαία για τον Μπάλντοκ!

Μαυροπάνος: «Καλύτερος συμπαίκτης ο Εζίλ – Το Γουέμπλεϊ και το Euro 2004 δεν τα ξεχνώ»

Με one-man show από Ο'Ράιλι, η Σίτι φόρτωσε με άγχος την Άρσεναλ!

Ο… υπερβολικός σεβασμός δεν έκανε καλό στη Γουέστ Χαμ

Νέο κάζο στο 93' για την Τσέλσι, γιόρτασε για το ρεκόρ του Μίλνερ η Μπράιτον!

Μέρα ιστορίας στην Premier League: Ο Τζέιμς Μίλνερ είναι ο απόλυτος record-man σε συμμετοχές!

Τότεναμ: Ο Τούντορ παραδέχθηκε την κρίση και έστειλε μήνυμα σωτηρίας πριν το ντέρμπι με την Άρσεναλ