Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Ουντινέζε στο «Φρίουλι» για τους «32» του Europa League συμπεριλήφθηκε ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης. Ο 23χρονος άσος διεκδικεί μία θέση στην επίθεση μαζί με τον Απόστολο Γιάννου. Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν οι τραυματίες Έτο, Γλύκος, Ίβιτς και Κατσικάς.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μαλεζάς, Τσιρίλο (στόπερ), Λίνο (αριστερό μπακ) και Σνάουτσνερ (δεξί μπακ) στην άμυνα, Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκης θα είναι η τριάδα του κέντρου, ενώ Γεωργιάδης και Σαλπιγγίδης θα πλαισιώνουν στην επίθεση τον Αθανασιάδη ή τον Γιάννου.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Λάζλο Μπόλονι είναι οι: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Κρέσιτς, Λάζαρ, Νιμανί, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει τη συμπαράσταση τουλάχιστον 4.000 θεατών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Βλέπουμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ πείθει ότι μπορεί να διεκδικήσει πράγματα»

Τα… καλύτερα της 7ης αγωνιστικής του Europa League: Γκολ, ασιστ και επεμβάσεις!

Κυκλοφορούν και... εξαφανίζονται τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Λιόν

Ο Τσίπρας είδε από κοντά τον Παναθηναϊκό στη Βουδαπέστη μαζί με τον γιο του

Επίσκεψη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Puskas Arena - Ζωντάνεψαν οι «χρυσές» μνήμες της εποχής Πούσκας

Πωρωτικός Ζίβκοβιτς πριν τη σέντρα με την Μπέτις: «Θα τους φάμε γιατί είμαστε ο ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Ο Παναθηναϊκός πήρε το λιγότερο από όσα δικαιούται βάσει εμφάνισης»

Αποθέωση της Marca στον Κωνσταντέλια: «Το αστέρι του ΠΑΟΚ άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού»

Europa League: Οι πιθανότητες να αναμετρηθούν στα playoffs Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Οι πιθανότητές τους σε κάθε γύρο

ΠΑΟΚ: Το... 1% για οκτάδα και τα σενάρια που πάει απευθείας στους «16»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.